Overblikket: Kamp og konkurranse!

Endelig er dagen her, Vålerenga Ishockey spiller sin første kamp for sesongen. Og ja, så minner vi om prøvekonkurransen med dealine kl. 18:00 torsdag.

Game on!

Så er endelig dagen kommet. Det er duket for sesongens første treningskamp, og det er pakket fra siloen ved Mjøsas bredd – Storhamar for de uinnvidde – som gjester gode, gamle, falleferdige Jordal Amfi. Kampen starter kl. 18:30 og koster 70 riksdaler – med mindre du har sesongkort; da kommer du inn gratis. Barn under 16 år er for øvrig gratispassasjerer.

Det blir neppe festhockey å se. Til det er treningsmengdene nå om dagen for store og tunge. To økter om dagen tar på. Men det gjelder begge lag, så det blir jevnt. Vi holder en knapp på at treningsmaskinen Martin Lauvmann Ylven har et knapt forsprang på resten av horden. Begge lags horde.

Vålerengas lag da?

Tja, våre spioner melder at stallen er nært full, kanskje med unntak av David Bräck og unge lovende Lyngset som ikke er helt i vater sånn fysisk sett. Når det er sagt; stallen er ikke helt i vater enda den heller sånn sett i det store og hele. Vi har fortsatt ledige plasser, til for eksempel et par utlendinger. Og de plassene må fylles, og de må fylles fort – ellers blir Vålerenga tabellfyll kommende sesong. Det er greit å satse på unge, lovende spillere, men vi trenger begge deler.

Nei takk til en sesong som sist.

Storhamars lag da?

De blåser vi i – akkurat som St. Halvards menn blåser dem av isen. Vel, vi kan nevne én ting; Storhamar har 8 seniorbacker. Det gjør det tøfft å bryte gjennom.

Håper vi.

Uansett blir det nok underholdende, det blir det alltid når disse to lagene møtes, og det skal bli artig å se om Storhamar klarer gjøre Vålerenga til prügelknabe som en oppkjøring til Champions Hockey League.

Konkurranse

Konkurransen ble utlyst i forrige utgave av Overblikket. Deadline er torsdag kl. 18:00 – bli med!

Gjennom sesongen kjører vi én konkurranse alle de ukene Vålerenga spiller kamp(er). Ukespremien er et fritt valgt skjerf fra Sjappa. Ukesvinnerne er etter sesongslutt med i trekninga av et sesongkort til 2016/17-sesongen gitt av vår kjære klubb. Fete premier med andre ord.

Ingen grunn til å sitte på gjerdet.

God natt tvilere, hvorhen dere er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.