Overblikket: Det nærmer seg – vi kjører konkurranse!

Iskrigerne, St. Halvards menn, er på is igjen, og rundt 500 ivrige tilskuere så lagets første istrening sist mandag. Nå nærmer det seg, og treningskamp mot Storhamar venter. I den anledning fyrer vi sesongens første treningskonkurranse.

Vi har ikke så mye å tilføye rundt lagets første istrening. Det var bambi on ice, rustent, men lekent. Colin Spaberg Olsen fikk vist frem stilken sin, og Martin Lauvmann Ylven viste så mye innsats at han var hel gummi på slutten. Det, at Ylven gir alt, er godt nytt for sesongen som kommer – vi trenger fightere og folk som ofrer blod og skjorta. Innsats teller, innsats med uttelling teller mer.

Nok om det, la oss se fremover. Til en vinner.

Som nevnt i et tidligere overblikk skal vi denne sesongen kjøre konkurranse de ukene ålerenga spiller serie- eller NM-kamp(er). Godt nytt siden sist er at på slutten av sesongen så trekkes det et sesongkort til 2016/17-sesongen blandt ukesvinnerne. Lars Oddvar «Loffen» Fjeldvang turte ikke annet enn å stille med premie når vi ladet vår verbale pistol og truet ham opp mot den virtuelle veggen. Bra mann!

Ukesvinnerne får et skjerf fra Sjappa.

Denne rundens spørsmål er, og det skal svares ja eller nei:

  • 1. Vinner Vålerenga over Storhamar 13/8?
  • 2. Scorer Martin Lauvmann Ylven?
  • 3. Får Brede Frettem Csiszar utvisning?
  • 4. Blir det over 1500 tilskuere?

Fristen for innlevering av denne prøve-konkurransen er torsdag 13. agust kl. 18:00, kampen mot Storhamar starter kl. 18:30. I Jordal Amfi altså. Svarene leveres i Klanens forum – følg denne lenken for denne ukens konkurranse.

Konkurranseregler etc. ligger i denne klistrede tråden.

God natt vinner, hvohen du er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.