Vålerenga – Storhamar i kveld kl 18:30

Etter en drøy uke på is og Iron Man gjennomført er nå iskrigerne klare for sesongens første treningskamp. Den spilles i kveld kl 18:30 på Jordal Amfi.

Tekst: JonasA // foto: Kenneth Myhre


For mange er det et høydepunkt at hockeysesongen endelig er i gang igjen og det var noe vi også fikk se da 500 møtte opp til sesongens første istrening for hockeygutta forrige uke. Nå er det klart for første match, og det mot rival Storhamar – samme lag som venter i 1. serierunde 11. september.

I diverse fora og på sosiale medier har det vært mye negativitet rundt hvordan troppen til Vålerenga ser ut per dags dato. Hvordan laget faktisk ligger an får vi et godt eksempel på i kveld med Storhamar på besøk. Laget som kom til finalen i fjor skal spille CHL om en ukes tid og bør sånn sett være i bedre matchform enn våre gutter.

Uansett er det alltid spennende med første kamp for sesongen, selv om det bare er en treningskamp. Hvordan ser rekkene ut? Hever de nye fjesene laget? Har noen av unggutta tatt steget i løpet av sommeren? Klokere på det blir du hvis du tar turen i kveld.

Noen som hvert fall tar turen er de som liker å holde på innad i familien. Storhamar-fansen, hva nå enn de kalles, har satt opp buss og vil fylle deler av bortesvingen med sine uringule farger. Liker du dårlig at vi synges ut av egen hall bør du med andre ord ta turen du også.

70,- inngang (Gratis for alle med sesongkort).  Billetter kan kjøpes her: https://vif-hockey.tmtickets.no/ eller i billettboden ved inngang 3. Barn under 16 år kommer inn gratis.

Så da ses vi på Jordal i kveld 18:30?

PS: Tar du ikke turen kan du følge kampen via KWR


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.