Melker Hallberg klar for Vålerenga!

Vålerenga låner den unge og lovende midtbanespilleren ut sesongen fra Serie A-klubben Udinese. Han går rett inn i troppen mot Tromsø.

Tekst: JonasA/VIF-fotball // foto: VIF-fotball


19 år gamle Melker Hallberg kommer til Vålerenga fra den italienske Serie A-klubben Udinese. Svensken kommer til Vålerenga for å få verdifull spilletid.

Melker har en rekke landskamper for aldersbestemte landslag i Sverige og tok Allsvenskan med storm i ung alder for Kalmar FF. Han anses i Sverige som et av landets største talenter og spilte 4 kamper i Serie A forrige sesong.

Kjetil Rekdal er fornøyd med å få med seg svensken med på laget ut året. 19-åringen styrker Vålerenga på en i utgangspunktet litt tynt besatt midtbane.

- Etter salget av Sivert Heltne Nilsen til Brann har vi sett etter en forsterkning på midtbanen. Både Herman og Christian er ett gult kort unna karantene, og vi er tynt besatt på plassen om skader og karantener inntreffer, forteller Rekdal.

Hallberg kom til Oslo i går kveld, og gjennomførte tidligere i dag en medisinsk test.

- Han får sin første trening med laget på Ullevaal i dag, og går rett inn i troppen mot Tromsø om vi får alle papirene klare, sier Vålerengas hovedtrener.

Udinese ønsket å låne ut Hallberg for at han skal få spilletid, og var ikke villig til å gi Vålerenga opsjon på kjøp. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at han har kontrakt der til juni 2019.

- Udinese har tenkt å satse på Hallberg, og det var ikke snakk om å få til noe opsjon på kjøp i dette tilfellet. Uansett passer et lån oss bra nå, det er en god spiller vi får inn, sier Rekdal.

- Scouten vår har sett spilleren siden han var 15. Han er en ganske komplett og energisk spiller, er god med ball og kan skyte med begge bein. Han kan spille i alle posisjonene på midtbanen, fortsetter Rekdal.

Vi ønsker Melker velkommen til Oslo og Vålerenga.

Vi anbefaler en titt på denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=SbNUiw_dpaU


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.