Første istrening

Vålerenga hockey er tilbake på is og vi var selvsagt til stede. Her kommer en statusrapport fra en av hockeykommentatorene på KWR fra den første treninga.

Tekst: RobinG // foto: EspenB


Mandag var sesongen 2015/16 offisielt i gang for VIF hockey da de hadde sin første istrening. Noen hundre mennesker tok turen til ærverdige Jordal Amfi. Sløve skøyter, knall og fall, samt strippestraffer. En klassisk første trening på is.

Et hyggelig gjensyn med Fredrik Csisar og Andreas Frisk som har vendt tilbake til Vålerenga denne sommeren. Den svenske backen har tidligere én sesong i VIF. Det var i 2008/2009 – forrige gang Shampos gutter tok bøtta hjem. Csisar, fetter av kaptein Brede, tok turen til Kenneth Larsens’ Lørenskog i fjor sommer, men nå er Oslogutten tilbake der han hører hjemme. Satser på at storformen fra 2011/12 kommer sakte, men sikkert inn mot seriestart 13. september.

Martin Laumann Ylven hadde også sin første istrening med klubben. Som Csisar har også Ylven tatt turen fra hockeyklubben bak Metro senteret. Brede Csiszar var ikke på plass i dag, men ventes å være på is neste uke. Situasjonen til Morten Ask er fortsatt uavklart, så får tiden vise om det ordner seg.

Ellers var disse rekke-konstellasjonene på plass.

Keepere:
Steffen Søberg – Glenn Jensen

Backer:
Erik Follestad Johansen – Tallak Lyngset
Andreas Frisk – Tim Mørk
David Bräck – Anders Hilt Jørgensen
Raymond Sørensen

Løpere:
Jørgen Karterud – Tobias Lindström – Mathias Trygg
Martin Laumann Ylven – Fredrik Csisar – Jonas Oppøyen
Rasmus Juell – Jonas Knutsen – Filip Gunnarsson
Thomas Olsen – Colin Spaberg Olsen – Vegard Asphaug

Så venter vi bare på ess ut av ermene til Jan Tore Kjær. Og de bør være sterke.

Bilder fra treninga finner du her: https://kennethmyhre.smugmug.com/Ishockey/Ishockey-201516/Senior-Hockey/Preseason-201516/V%C3%A5lerenga-Hockey-Elite-1istren/ 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.