Overblikket: Nye Jordal Amfi tar form

Det er for lengst besluttet at Jordal Amfi nesten skal rives, og ny skal bygges. Dette er jo særs godt nytt for alle, men det skjer ikke smertefritt.

Smerten består i første rekke at Vålerenga må spille halvannen sesong på bortebane. Jordal skal jevnes med jorda, og da er det innlysende at det blir dårlig med istid der. Men det kan vi leve med. Om det så blir å spille i Furuset Forum eller garasjen på Manglerud – ohh yes, det kan vi leve med!

Hva med Oslo Spektrum spør jo mange? Vel, det er vel egentlig bare ett hinder for å spille i Spektrum; prisen. Oslo Spektrum er dyr å leie, forferdelig dyr. Og selv om «Iskrigerne» har generert en hyggelig haug penger i form av nye sponsorer og samarbeidspartnere så er det ikke nok til å forsvare 1,5 hele sesonger i Oslo Spektrum.

Samtidig er det sånn at til visse evenementer så er Oslo Spektrum booket for flere år fremover.

Men kanskje, kanskje, kan Oslo Spektrum leies til sluttspill. Det hadde vært noe. Ikke det at vi hadde fylt den annet enn kanskje til finaler, men allikevel hadde det vært moro. Vi husker sist Vålerenga spilte i Oslo Spektrum, det var knall på sin måte; litt tomt noen ganger, men i det store og hele veldig ok.

Og en liten avsporig… Vi er litt venn med han «Loffen» på Facebook. Det har sine fordeler. Blandt annet er han særs flink til å fortelle når det er nye samarbeidspartnere og sponsorer om bord. Hyggelig lesing. Og ikke minst bra jobbet av «Loffen». En mann i hans posisjon har vært savnet i klubben lenge. Nok om han for nå.

Vi vil til Furuset Forum når vi først må flytte oss for en tid. Vi mener Manglerudhallen ikke er noen opsjon. MS spiller jo der, og la to lag i eliteserien dele istiden vil bli helt bambus. I tillegg ligger Manglerudhallen langt fra T-banen. Det gjør ikke Furuset Forum, den ligger så og si på skinnene.

Ikke er det noe elitelag der heller, ikke som vi deler liga med i det minste.

Klanen.No lover å komme tilbake senere i sommer med en fyldig artikkel om hele prosjektet Nye Jordal.

God natt Furuset Forum, vi ses snart…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.