Gi din grasrotandel til Vålerenga

Grasrotandelen er noe av det Norsk Tipping gir tilbake til klubbene. Ved å registrere Vålerenga som din grasrotmottaker vil 5% av det du spiller for gå rett til Vålerenga uten at det koster deg noe.

Tekst: JonasA/Runar Kvernen 


Nå er det enda enklere å velge Vålerenga Fotball som din grasrotmottaker fra Norsk Tipping.  Du må være registrert kunde hos Norsk Tipping, og hvis ditt mobilnummer er registrert på ditt kundeforhold hos Norsk Tipping kan du sende SMS  for å bli grasrotgiver. Meldingen er gratis. Du sender stikkord Grasrotandelen, Vålerenga Fotballs organiasjonsnummer, og så er saken i boks.

Send SMS til 2020: Grasrotandelen 968 218 743 

Du betaler ingen ting – men 5 % av det du tipper eller spiller for sendes til Valle i stedet for å bli igjen på Hamar.  Vålerenga Fotball bruker grasrotmidlene for å styrke barne- og ungdomsfotballen – dette går uavkortet til grunnplanet i klubben.

Du kan tilknytte deg på nett – sjekk www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Du kan be om å få registrert Vålerenga Fotball som mottaker på spillekortet ditt hos kommisjonær – i tippekiosken.

Eller du kan sende SMS til 2020.

Det er ikke kun fotballaget du kan gi din støtte til. Vil du heller gi til hockeyen eller innebandyen eller noen av de andre så har du naturligvis også muligheten til det. Det viktigste her er at det er en veldig enkel måte å støtte klubben økonomisk, uten at vi på noen måte oppfordrer deg til å spille for mer penger av den grunn.

Her er en liste på de forskjellige organisasjonsnummerne: (hentet fra Sotahjørnets venner)

Vålerenga Amerikansk Fotball: 983507433
Vålerenga Basket: 993369934
Vålerenga Fotball: 968218743
Vålerenga Håndball: 979661711
Vålerenga Innebandy: 983836097
Vålerenga Hockey: 965771417


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.