God påske!

Det blir noen deilige fridager før sesongen drar i gang 2. påskedag. Sjøl skal vi forsøke å holde trykket oppe på Klanen.no hver dag frem mot seriestarten, og du kan bidra, om du vil.

Tekst: EspenB // foto: Vignettbilde Monica Valstad


Enten du er på fjellet, hjemme eller ved kysten er påsken altfor gul. Det er det bred enighet om i tusener på tusener av Vålerengelske hjem. Jeg får gjort lite med det, men jeg ser på sosiale medier at mange Vålerengasupportere unngår å pynte med gult i påsken. Blå påskekyllinger, hvite påskeegg og annet lyser opp hverdagen til Klansfolket i påsketiden.

Det minner meg dessuten om en liten tekst fra teaterstykket «Neste kamp»:

Jeg er Vål’enggutt og gleder meg til jul.
Jeg feirer ikke påske, for påska den er gul.

Foto: Mette E. Jørgensen

Foto: Mette E. Jørgensen

Jeg kommer til å legge ut en sak eller to hver dag i påsken, og på menyen står bla intervju med talsmann Christian Kjellsen, KjellG uttaler seg i forbindelse med seriestarten og på påskeaften kommer et eksklusivt intervju med Morten Berre.

Om kreativiteten står de kjekke bi dukker det opp mer også. Har du lyst til å si noe i anledning seriestarten send gjerne stoff inn til webpublisering@klanen.no. Jeg kan nesten garantere at du får slippe til.

Sjappa har åpent til 17:00 i dag, 10-14 på påskeaften og 14-17 på andre påskedag. Sjappesjef Veie melder om travle dager med godt salg i Sjappa og at sesongkortsalget går utmerket. De har bredt utvalg av Vålerengastæsj og lager sesongkortet mens du venter, så bare stikk innom.

Vålerenga Vertshus og Bohemen har åpent hele påsken.

Jeg ønsker deg en fredelig påske, så sees vi på Ullevaal 2. påskedag. Det er seriestart og jeg tipper vi passerer 15000 på tribunen mandag.

God påske!

EspenB


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.