Vålerenga taper i sudden death. Sesongen er over.

VÅLERENGA – STAVANGER 4-5 esd. Den verste sesongen i manns minne for Vålerenga hockey er herved over. Vi klarte å rote bort en tomålsledelse på slutten av kampen og tapte i sudden death. Ganske så passende sesongen sett under ett. Hvor har det blitt av den berømte vinnerkulturen på Jordal? Den har vi ikke sett de siste årene og i hvert fall ikke i år. Skam!

Tekst:Feite Frode

*Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken…*

\

2. Sudden death periode:

4-5. Stavanger vinner. Sesongen er slutt. Den verste sesongen i manns minne for Vålerenga.

7 minutter spilt og vi har fortsatt ingen må i sudden death. Stavanger hadde nylig en mulighet, men Søberg reddet fint. Kan vi ikke avgjøre nå da, Enga?

Pucken er droppet. Kom igjen nå, Enga!

1. Sudden death periode:

Første overtidsperiode er over. Skuddstatistikk 8-6.

Stadig nye sjanser begge veier. Flest til Vålerenga. Snart er første overtidsperiode over.

Det er spilt 12 minutter og det har vært mulgiheter begge veier. Den største kom nettopp da Stefan Espeland sendte pucken klink i tverrliggeren bak en sjanseløs Smith. Så nært, så nært!

Vålerenga får annullert et mål litt før det var spilt 3 minutter. En av dommerne mener det var målgårdoffside, men på reprisene ser det ikke ut som om han sto innenfor. Tvilsomt!

Da er pucken droppet før sudden death. Kom igjen, Enga!

3. periode:

Tredje periode er over med stillingen 4-4. Det blir sudden death her på Jordal. Veldig svak periode fra Vålerenga. Vi har god kontroll med to måls ledelse, men gir bort alt i siste periode. Vi prøver å forsvare oss til seier og det fungerer ikke for Vålerenga i år. NÅ kreves det full skjerping igjen. Forhåpentligvis får de en skikkelig hårføner fra Shampo i pausen, sånn at de kommer ut igjen som det laget som spilte de to første periodene.

15.09: 4-4. Svakt forsvarsspill og keeperspill igjen av Enga. Nå må vi skjerpe oss igjen!

10.50: 4-3. Daoust reduserer for svina fra vest. Ikke bar forsvarsspill.

6.18: 4-2! Daniel Sørvik smeller pucken i mål direkte i overtallet! Pasning dra Gamache. Det var viktig!

6.12: 2 min Stavanger. Plastino for holding. Soleklar.

5.40: 3-2. Stavanger scorer, men det så mistenkelig ut som målgårdsoffside. Dommerne ser lenge på video, men ender med å godkjenne målet. Mostue er målscorer.

Tredje periode er gang. Kom igjen, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 3-1 til Vålerenga. Enga har vært det beste laget denne perioden også, men den har vært jevnere enn den første perioden. Noe av grunnen til det er dommernes iherdige forsøk på å få Stavanger inn i kampen igjen med latterlige utvisninger til Enga-spillere for så å overse totalt det Oilers-spillerne driver med. Heldigvis har Vålerenga spilt strålende i undertall så langt i denne kampen. Nå gjelder det bare å fullføre kampen i samme stil som har begynt på. Det går ikke an å slappe av på konsentrasjonen eller slippe seg ned i det hele tatt. Da er oljegutta der med engang. Hele spillestilen deres går jo utpå å utnytte andres feil. Kom igjen nå, Enga. Dette tar vi! Skuddstatistikk 2. periode: 7-8.

16.15: 2 min Vålerenga. Espeland for hekting. Helt uforståelig! Her jobber dommerne for å bringe Oilers tilbake i kampen.

Halvveis i perioden nå. Enga er det førende laget, men spillet bølger frem og tilbake. Det gjelder for Vål’enga å fortsette sånn de har spilt til nå og gjerne putte en til bak Smith.

7.27: 2 min Vålerenga. Juell for slashing. Utrolig etter å ha oversett flere klare Oilers-utvisninger de siste minuttene.

7.02: 3-1! Vålerenga holder pucken i Stavangers sone lenge og til slutt scorer Jonas Oppøyen på en backhand.  Veldig bra spill av den rekka! Assist til Bröms.

Etter drøye 3 minutter kommer en kjempesjanse for hvert å lagene. Første setter Stavanger pucken i tverrliggeren. Så kontrer Enga. Juell får to sjanser til å sette pucken over en svømmende keeper, men klarer ikke det. Der burde vi ha scoret!

Midtperioden er i gang. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 2-1 til Vålerenga. Enga har vært det klart beste laget i denne perioden. Vi har faktisk klart å score et par mål også. Dessverre får Stavanger et billig mål mot slutten av perioden og de er derfor med i kampen for fullt igjen. Det virker som om dette kommer til å bli en tett kamp hvor lagene kommer til å følge hverandre helt inn. Det er i hvert fall på tide at Vålerenga viser seg frem og feier over Stavanger på Jordal. 0-4 i kamper vil være katastrofe. Heldigvis ser det ut som om gutta har bestemt seg for at det ikke skal skje. Skuddstatistikk 1. periode: 9-5

19.35: 2 min Stavanger. Mostue for å lukke hånda rundt pucken.

15.40: 2-1.Soares reduserer for Stavanger. Får pirket en sprettende puck inn bak Søberg. Ikke stort keeperspill.

12.30: 2-0! Jonas Knutsen setter pucken i mål! Assist til Gamache.

Vålerenga har hatt tak på første del av denne perioden. Stavanger ligger dog klare for å kontre med sin antihockey. Vi har i det minste fått hull på byllen tidlig her.

8.29: 2 min Stavanger. Kristiansen for boarding.

4.57: 1-0! Rasmus Juell får pirket inn sin egen retur. Yes!!

Pucken er droppet! Kom igjen, Enga!

I dag MÅ Vålerenga vinne!! Siste sjans for fortsatt kunne ha en mulighet på finalespill.