Åpningstider Sjappa i påsken

Skjelver du i buksene ved tanken på at sesongkortet ditt er i Sjappa og du er et helt annet sted når seriestarten fyker nærmere og nærmere? Fortvil ikke, Sjappa er tilgjengelig for deg, også i påsken.

Tekst & foto: EspenB


Vi Klansfolk er arbeidsløse, henger på Plata når vi ikke begår kriminelle handlinger og sover stort sett ute i søla siden vi ikke har boevne. Likevel har mange av oss ordna seg sesongkort. De fleste kronene til sesongkort stammer fra ran av eldre og annen simpel vinningskriminalitet, selvsagt. Helst stjæler vi fra våre såkalte venner. Det vet jo enhver bondetamp som bastant mener Oslo er helvete på jord, alle synders mor og VIF-supportere er djevelens lakeier.

Vi andre, vi veit at virkeligheten ikke er sånn. Bortsett fra det med sesongkort da, det har vi kjøpt oss. Nå står påsken for døra og de flinke jentene i Sjappa har påskeferie akkurat sånn som oss andre. Det betyr endrede åpningstider i Sjappa på Helsfyr.

For at du skal slippe bomtur til Sjappa skal jeg gi deg åpningstidene i påsken. Fra Sjappehold nevnes det at du bør være tidlig ute for det erfaringsvis koker godt i lokalene på Helsfyr i dagene rett før seriestart. Du er herved rådgitt og advart.

Har du ikke sesongkort selges selvsagt enkeltbilletter til kampen i Sjappa. Ta med deg et skjerf, ei drakt og en hettegenser når du er innom så er du klar for sesongen 2015. Sesongen vi tar alt!

Sjappa06Åpningstider Sjappa i påsken:

Mandag 30. mars: STENGT

Tirsdag 31. mars: 10.00-17.00

Onsdag 1. april; 10:00 – 17:00

Skjærtorsdag: STENGT

Langfredag: STENGT

Påskeaften: 10.00-14:00

Første påskedag: STENGT

Og til sist, dagen vi alle venter på. Dagen det er seriestart:

Andre påskedag: 14.00-17.00


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.