Borteturer 2015

Siste bortekamp for sesongen går til Drammen. Dit kommer du deg med Bohembussen for en hundrings. Her lønner det seg å ta turen til Sjappa for billetter så fort som mulig, da dette normalt er en populær bortetur.

Tekst: Jostein/JonasA


Godset borte: 8. november klokka 18:00 

Avreise: Bohemen kl 16:45.
Pris: 100 kr.

Bussbilletter i salg i Sjappa.
Info om kampbilletter kommer. 

Det er Bohembussen som kjører for Klanen også i år. Påmelding og betaling fikser du i Sjappa på Helsfyr.

Bli med og støtt Vålerenga på borteturer. Det en en flott anledning til å knytte nye bekjentskaper og så er det jo jævla moro på disse turene da. Variert musikk, lun stemning og forfriskninger ombord setter smil på selv den mest staute Klansmann.

Vinner vi er det tenna i taket og dansing på øyevippene på vei hjem. Taper vi så er det et kvarters furting og gneldring før det er tenna i taket og dansing på øyevippene på vei hjem.

Prisen inkluderer buss tur/retur og bussen kjører tilbake til Oslo etter kamp. Som hovedregel kjøper du billett i døra på bortestadionene, men vi opplyser om det hver gang det ikke er sånn. Vårt Åråsen er et godt eksempel på ganger det ikke er sånn.

Det vil som vanlig vil det være private busser som også tar turen for å støtte vårt kjære Vålerenga. Du finner link til kontaktinformasjon hos dem nederst i denne saken.

På de aller fleste bortekamper kjøper du billetter på stadion. Åråsen er unntaket. Må det kjøpes på forhånd andre steder gir vi tydelig beskjed om det i god tid.

Har du spørsmål angående tur sender du mail til tur@klanen.no. Vil du kontakte Sjappa treffes de på post@sjappa.net.

Det kan hende privatbusser også kjører til bortekampene. Du finner kontaktinfo her.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.