HockeyLIVE, semifinale 1: Vålerenga – Stavanger

Klanen.no gir deg supporter-Norges garantert beste livedekning av hockey! Klanens Webradio sender, og du får tekstkommentarer her: Vi oppdaterer tekst minst hvert femte minutt, ved alle scoringer og ved utvisninger.

Tekst:FeiteFrode/EspenB

*Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken…*

Vi beklager ufullstendig oppdatering av kampen i dag. Klanen.no knela litt over midtveis i første periode og var ikke oppe igjen før etter kampslutt.

Kort oppsummert: Det gikk til helvete.

Periode 1:

13.19: 2 min Vålerenga. Espeland. for hekting. Ingen på isen virker å forstå noe av det.

Helt utrolige sjanser for Vålerenga før utvisningen, men pucken vil bare ikke i mål foreløpig. Gamache misser blant annet på åpent mål.

09.30: 2 min Stavanger. Forsberg for holding.

06:00 Diiiiger sjanse til oss igjen. Vi må sette pucka!

05;40 Vålerenga med skudd i stolpen.

05:20 Diger sjansen til Vålerenga, men pucken går over.

5:35 2 min Stavanger. Huuse for slashing.

05:00 Spilt i fem minutter . Ingen av laga har klart å få overtak, selv om Vålerenga var nære på scoring i overtall.

03:28 Oilers er fulltallig.

01:28 2 min Oilers. Soares for tripping.

00:00 Pucken er droppet. Kom igjen Enga!

Oilers inn til øredøvende pipekonsert på Jordal.