En liten solskinnshistorie fra Sjappa

Sesongkortsalget durer og går om dagen, og i dag kunne Sjappesjef Frode Veie fortelle om et Klansmedlem som hadde gjort litt ekstra før han kjøpte sesongkort på Vestbredden.

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball.no


Sesongkortsalget er i full gang og man kan nå hente sesongkortet sitt i Sjappa. Jeg så opptil flere vifte med sitt nye sesongkort på Rekaften i går, så det er tydelig at mange har slått to fluer i en smekk ved å hente sesongkort for så å benke seg på Bohemen etterpå.

I tillegg kan klubben fortelle at sesongkort på SMS er populært og at mange kort er solgt via den løsningen selv om den er helt ny av året. Innimellom er rett og slett det enkleste det beste, du sender bare en SMS til 2242 med kodeord VIFsesong så kontakter Sjappa deg.

Tilbake til den lille solskinnshistorien fra Sjappa:

Det kom et Klansmedlem innom Sjappa i dag og skulle ha et sesongkort til seg selv. I tillegg hadde medlemmet, som jeg dessverre ikke kjenner navnet på, verva intet mindre enn 12 venner som nå skal ha sesongkort på vestbredden. Sesongkort på Vestbredden er nydelig. At Klansmedlemmet har lagt seg såpass i selen at 12 venner er vervet i tillegg er rett og slett vakkert. Jeg bøyer meg i hatten og tar av meg støvet i beundring.

Min oppfordring til deg er åpenbar. Gjør et siste fremstøt hos venner, familie og kjente før sesongen drar i gang. Klarer dette Klansmedlemmet å verve 12 stykker klarer du en eller kanskje tilogmed to-tre venner. Senest på Rekaften i går understreket Rekdal den økonomiske viktigheten av at sesongkortsalget er høyest mulig.

Og du? Nå lager de sesongkortet i Sjappa mens du venter. Du får det i labben med en gang. Fortell dine venner det og be dem komme seg i Sjappa.

Vålerengatoget er i ferd med å forlate stasjonen og tro du meg – du vil være med på reisen, og det vil venna dine også!

Følg Vålerenga tilbake til østkanten.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.