Sjansesløseri

Vålerenga-Lillehammer 2-3 Det var ingen stor forestilling vi fikk servert på Jordal i aften, Om det hadde blitt delt ut medalje for sjansesløseri hadde Vålerenga vært en selvskreven kandidat i dag.

Tekst:FeiteFrodeGretheRoede og selveste EspenB. Matriss og håndspålegger: DjJossi

Første periode ga oss et Vålerengalag som var fullstendig overlegent, men de tapte likevel perioden med ett mål. Lillehammer scora på en av tre tabber bakover i den perioden. De hadde ynkelige tre skudd på mål i perioden.

Andre periode var jevnere, men Vålerenga fikk endelig hull på byllen på sitt 25. skudd på mål. Mathias Trygg satt pucken i PP (Stefan Espeland, Niklas Bröms) 13:38

2-1 kom ved Morten Ask (Francois Fortier, Daniel Sørvik) etter 16.10.

I tredje periode var vi klart best, men slipper dem inn i kampen på skikkelig slapt forsvarsspill på noen minutter før slutt. Det sto 2-2 da sekundene rant ut på Jordal og vi gikk til spilleforlengning.

I spilleforlengninga var Vålerenga heite på grøten ved en rekke anledninger., men makta ikke å omsette sjansene i scoring.  Lillehammer fikk to sjanser og satte pucken ipå den siste. Kampen var over og Vålerenga sto rikka igjen.

Faen!

Dagens VIF-gutt ble Andreas Stene.

Under følger vår livereferat:

Sudden death:

4.41: 2-3. LIK avgjør i sudden death etter håpløst spill av Follestad Johansen. Skammelig av Enga. Finnes ikke spor av vinnerinstinkt i veggene på Jordal lenger. Møkk!

Et par store sjanser for Enga i sudden, uten at vi klarer å få satt pucken i mål. Hvor mange ganger har vi skrevet den steningen denne sesongen?

Sudden death er i gang.

3. periode:

Tredje periode er over med stillingen 2-2. En håpløst dårlig periode fra Vålerenga og vi blir straffet til slutt. Nok en total unødvendig poengtap for våre «Iskrigere». Nå er vi så lei av dette pisset her. Hvor er vinnerinstinktet?

Utrolig at Enga har klart å rote bort dette. Vi var totalt dominerende i de to første periodene, men vi har spilt en veldig svak tredje periode. Håpløst unødvendig!

16.02: 2-2. Håpløst forsvarsspill av Vålerenga. En bonde får stå alene foran Søberg og får satt den mellom bena på vår keeper.

13.26: 2 min Vålerenga. Ask for hekting.

Nå er vi halvveis i siste periode og stillingen er fortsatt 2-1. LIK har hatt litt trykk på Enga etter at de hadde power play. De siste par minuttene har vi dog klart å løfte spillet vårt igjen.

4.42: 2 min Vålerenga. Bräck for tripping.

Tredje periode er i gang. Kom igjen nå, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 2-1 til Vålerenga. Utrolig merkelig periode. Nesten halvveis i perioden ledet LIK 9-2 i skudd. Ved periodens slutt var skuddstatistikken 16-10 i favør Enga. Vål’enga dominerte den siste halvdelen av perioden totalt og scorer to mål. Det burde være mye mer. Vi sløser fortsatt enormt med sjansene. Skudd i stolpen og bom på åpnet  mål var noe av det vi ble bydd på denne perioden. Enga klarte uansett å snu kampen så langt i hvert fall, så nå gjelder det bare å fortsette i samme spor og ikke se så uinteresserte ut som vi gjorde i begynnelsen av 2. periode. Denne kampen skal vi vinne!

19.30: 2 min Lillehammer. Wenn for tripping.

16.10: 2-1! Jadda!  Morten Ask styrer inn pucken på pasning fra Fortier. Assist til Sørvik i tillegg.

13.38: 1-1! Endelig. Etter flere 100%-sjanser i power play, satt den endelig! Mathias Trygg scorte på pasning fra Espeland. Assist også til Bröms.

11.46: 2 min Lillehammer. Reichenberg for hekting. Vålerenga har skjerpet seg litt igjen de siste minuttene og lagt press på LIK. Pucken vil dog ikke i mål…

9.24: 2 min Lillehammer. Martinsen for hekting.

5.56: Straffeslag til Lillehammer. Utrolig merkelig dømt. Søberg redder! Stillingen er fortsatt 0-1.

Fem minutter er spilt og LIK er mye mer med i kampen nå. Enga virker å ha tatt foten av gasspedalen. Skjerpings, gutta!

Andre periode er i gang. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Nettet har vært nede på Jordal, men nå virker det å være oppe igjen. Lillehammer leder 1-0, noe som er helt utrolig. Vålerenga dominerte totalt første periode, men klarte ikke å score på utallige sjanser. Så gjør vi (som vanlig) et par stygge feil bakover og Lillehammer utnytter en av dem. Hvis kampen fortsetter sånn kan dog ikke Vålerenga unngå å snu denne kampen. Skuddstatistikk 1. periode: 14-3.