Endelig kan sesongkort kjøpes på nett

Det har tatt sin tid, men nå er altså tiden kommet for å sette seg ned foran pc`n og gjøre det viktigste innkjøpet du gjør i år. Sesongkortsalget er i gang – også på nett. Kjøp sesongkort nå, slå deg på brystet og brøl urovekkende høyt: Det er jeg som er Vål`enga!

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball.no


Endelig er nettløsninga for kjøp av sesongkort oppe og går! Kjøp sesongkort her!

Det er langt i fra optimalt at nettløsninga for kjøp av sesongkort først er klar halvannen måned etter at sesongkortsalget har starta, men hverken klubben, Klanen, de alternative, spillerne, keepertrener Østby eller Sjappa er å laste for dette. Kjøp sesongkort her!

Vi er blitt fortalt at det var tidligere tilbyder av nettløsning som ikke klarte å legge til rette for en enkel og grei kjøpsvei for sesongkortene. Det har nødvendigvis medført irritasjon for oss blodfans som ønsker å få sesongkortkjøpet ut av verden så raskt som mulig. Den irritasjonen kan (heldigvis) omsider legges til side. Enten har vi allerede vært i Sjappa og ordna det, eller så kan kortet kjøpes nå. Kjøp sesongkort her!

Det har tatt tid, og det har medført bytte av leverandør av betalingsløsning. Takk til alle i klubben og Sjappa som har lagt ned tid og ressurser for å få løsninga opp og stå. Det er ikke den mest fancy-pancy løsninga vi har sett, men den gjør jobben. Se sjøl og kjøp sesongkort her!

Vi minner om at sesongkort ikke er en utgift, men en investering. Sesongkort på Vestbredden koster 2000 kr og gir deg opplevelser du ikke klarer deg uten. Vi snakker guddommelig glede, ulidelig smerte, samhold, latter, smil og tårer. Mest sannsynlig i hver eneste hjemmekamp! Kjøp sesongkort her!

Og du? Følg oss tilbake til østkanten og kjøp sesongkort her!

Du får selvsagt fortsatt kjøpt sesongkort i Sjappa også. Les ellers alt du trenger å vite om plassering og fordeler her.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.