Romjulstur til Hamar med Vålerenga Hockey

Romjula er høytid for hockey, og intet mindre enn seks busser tar turen oppover til kampen mot Storhamar i silo`n 30. desember. Det er årets siste bortetur og vi vil veldig gjerne ha med deg. Vi har kamp å vinne og bønder å synge ut. Støtt iskrigerne og få en fet romjulstur på kjøpet.

Tekst: EspenB // foto: Anders Grydeland (grydis.no)


Hatkamp/klassiker/de største kampene i norsk hockey. Du kan velge sjøl hva du vil kalle kampene. Kampene mot Storhamar har alltid vært noe spesielt, både for bønda som henter drikkevann fra Mjøsa, vannet de slipper kloakken sin ut i, og også for oss mer urbane fra norges eneste storby: Vi som elsker Vålerenga.

Det har vært mye grums mellom supportere og også mellom lagene lenge før døgnfluen Oilers så dagens lys. Mange husker ennå grusomhetene fra 2000 da Storhamar med vilje tapte stort mot London Knights for at Vålerenga ikke skulle gå videre i europacupen, til full jubel fra supportere og funksjonærer i hallen. Tidenes skandale i norsk idrett.

Vel er det lenge siden, men vi glemmer ikke så lett. I vår slo vi Storhamar ut av semifinalen i sjuende kamp. I høst har vi møtt dem tre ganger, vi har vunnet en kamp og de to. Det er tett og jevnt i disse oppgjørene, og det er her du og din hjelp kommer inn.

Kampene mot Storhamar er de feteste oppgjørene i norsk hockey og romjulskampene er høytid for hockeyfolket. Det sier seg dermed selv at vi ønsker å vinne romjulskampen på Hamar.

Vi fyller opp seks busser og reiser opp til Hamar med to mål for øyet:

1. Vi skal synge bønda ut av hallen og tilbake til de julepynta fjøsa med fuggelbænd og gud faen veit hva.

2. Vi skal støtte Vålerenga så jævla mye gjennom sang og stemning fra tribunen at iskrigera løftes fram til seier. Å reise med seier fra silo`n på Hamar er indrefilet.

Tur/retur Hamar koster 200 spenn og vi har tatt mål av oss til å fylle seks busser. Det blir selvsagt lun, oppbyggelig musikk og forfriskninger ombord.

Påmelding:

Enga Romerike Bussen  Ring 93601871  eller via Facebook for påmelding, avreisetidspunkt og sted.

Supportbussen er full! sms/ring 95812223 for påmelding. Avreise Vålerenga Vertshus 16:30

Vertshusbussen er full! sms til  91755725 for påmelding. Avreise Vålerenga Vertshus 16:30

Ultrasbussen er full! Ring 97615410 for påmelding, avreisetidspunkt og sted.

Blue Lagune er full!: Ring 915 10 927 for påmelding, avreisetidspunkt og sted.

Ikaros/AE er fullt!. Ring 45294522, for påmelding. Avreise Vålerenga Vertshus 16:30.

Du er lei jul, familie og julemat 30. desember, så betill plass på bussen du vil  være med allerede nå. Da slipper du at den er full når du plutselig får lyst til å være med i romjula. Kom la oss laga show!

Alle mann til Hamar!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.