Overblikket: Karamell og kamp i siloen

Vi gidder ikke slippe kampen mot Lørenskog søndag, den karamellen er for god til at vi spytter den ut, og vi kikker litt på kampen i siloen på Hamar tirsdag kveld.

- Endelig fikk vi svarene vi trengte

Ordene er Espen Knutsen sine til Aftenposten etter kampen søndag kveld. Han sikter ikke til Vålerengas nye superrekke, men til den generelle innsatsen fra hele laget.

Hele saken hos Aftenposten kan du lese her.

Og Shampo har rett; hele laget fremstod som bunnsolide søndag kveld. Også Jonas Oppøyen som var tilbake etter et drøyt 8 måneder langt skadeavbrekk.

– Det er deilig å være tilbake. Særlig på en dag hvor vi kjørte over Lørenskog. Det er alltid deilig, sier Oppy til Vålerengas hjemmeside.

Vi tar som kjent alt vi får, og nå om dagen ser det ut til at vi skal få mye.

Kamp i siloen tirsdag kveld

Tirsdag kveld gjester altså Vålerenga OL-siloen i Hamar, til møte med Storhamar som raserte Lillehammer i Kristins hall søndag ettermiddag. Dragene, dragqueens på folkemunne, vant som Vålerenga – 5-1.

Det er grunn til å forvente stinn brakke, eller silo om man vil, tirsdag. Romjulskamper er ikke bare populært i Oslo, og det er grunn til å tro at det blir nært fullt. Fylle opp gjør også Klanen, oss bekjent ruller det 6 stappfulle busser med seierskåte Vålerengapatrioter oppover for å se St. Hallvards menn krige hjem 3 poeng.

Det kan bli tøft, men vi har trua.

Førsterekka til Storhamar lukter det svidd av, og det er ikke mange ukene siden vi med frykt tenkte på den. Men nå er alt annerledes, ikke på Hedmarken, men i Oslo. Vi har en førsterekke det virkelig lukter svidd av, svidd gummi vil Lørenskog sårt bekrefte, og forsvaret vårt har begynt å virke igjen.

Siden den nye lykketrusa vi fikk til jul virket søndag er den allerede nyvasket og klar til kamp tirsdag. Vi drister oss til å tippe 5-3 til Vålerenga, Stefan Espeland setter siste i åpent mål, Brian Ihnacak lager tre poeng.

Ferdig snakka – game on!

God natt, Ivers. Du var en av oss!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.