KjellG: Sesongkort 2015, og kanskje blir det Bislett igjen?

Sesongkortsalget starter på torsdag, og KjellG har jobba for å ordne faste plasser på Vestbredden. Videre håper han vi flytter til Bislett neste sesong og oppfordrer samtidig laget til å trene mer.    

Tekst: KjellG // foto: Engamedia


Sesongkortsalget starter opp i løpet av denne uka og alt blir dessverre som det var i år.

Det vil si ingen faste plasser på VB.

Jeg har gjort alt som har vært i min dessverre manglende makt for å få gjenninnført ordninga med faste plasser på deler av Vestbredden, men pga dårlig tid og problemer med Billettservice og dataløsninger kokte det hele bort i kålen.

Forbanna synd mener nå jeg.

Hadde jeg lykkes er jeg hellig overbevist om at antall solgte sesongkort ville ha steget, for folket vil ha forutsigbarhet og folket vil stå der de pleier å stå sammen med folka de har stått sammen med siden tidenes morgen.
Nå må man helst komme tidlig hvis man vil oppnå dette, og for oss som mener at en fotballkamp uten øl før kampen er som en en håndballkamp medfører selvsagt dette visse problemer.

Men, som sagt, dette toget har gått for 2015 sesongen.

Svakt av Klanen og selvsagt som vanlig svakt av klubben, hvorfor kunne man ikke venta to uker til med å starte dette salget?

Da hadde vi nok fått på plass en løsning.

Det jeg nå håper på og faktisk også har en følelse at kommer til å skje er at neste sesong blir historiens siste på bedritne og kjønnsløse Ullevaal,  hei på deg gode gamle Bislett stadion 2016!

Da blir skuffelsen mye lettere å svelge, for en sesong til der oppe i møkkaområdet hvor få om noen av oss bor skal vi vel tåle?

Bislett ja…

Så min første kamp der i 1977 i serieåpninga mot LSK, stod i nordre sving sammen med noen kompiser, et livslangt kjærlighetsforhold ble født. Tok over som forsanger på Store stå i 81 og hadde den jobben fram til jeg gikk av med «pensjon» i 2002.

Bislett har sjel.

Å få en sesong eller to der før vi ender opp på Valle hører ut som en våt drøm og dem har man jo opptil flere av, mange går også i oppfyllelse…

Alternativet er to eller tre sesonger til oppe i skammens glasskjøpesenterhøyborg.

Nei takk!

Uansett blir det sesongkort på meg også i 2015, faste plasser eller ikke, jeg skal nok greie meg og svikter selvfølgelig ikke selv om ting går oss litt i mot, har tross alt hatt kortet i lomma hvert eneste år siden vi innførte ordninga til 1991 sesongen, da tror jeg herligheten kosta 600,-.

Da spilte vi ikke i Tippeligaen for å si det sånn.

Nå får vi håpe at våre «toppidrettsutøvere» trener godt denne vinteren sånn at vi får oppleve et mannskap som løper motstanderne i senk når ballet åpnes mandag 6 april. To økter om dagen! Hvorfor kan ikke vi ha som mål å bli det best trente fotballaget Norge har sett? Da må også trenerne gidde å bruke mere tid på feltet, og det var det da…litt vanskelig når man bor i Hedmark.

Å trene hardt er gratis.

Nå har vi vunnet 22 av 60 seriekamper under Rekdals nye regime.Noen synes det er bra. Jeg er langt fra enig, men nå er alt glemt, 2015 er det som teller nå.

Lever varene eller finn dere noe annet å gjøre, 20 åringer tjener jo faen mer enn meg på 50…

Tribunesliterne kan vise sin lojalitet gjennom å kjøpe sesongkort, da viser man at man har til hensikt å støtte laget, uansett vær, vind og tabellposisjon.

Ja, det koster en del penger, men livet uten VIF er betydelig fattigere.

Kort og godt.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.