Overblikket: TV2 Sumo

Ishockey på TV er som å bedrive visse typer aktiviteter med gummiforing. I beste fall. Men det behøver ikke være sånn.

Vi var selv i den heldige situasjon at vi måtte beskue Vålerenga – Manglerud Star sist søndag i opptak. TV2 Sumo opptak. Dette er ikke første gangen vi må ty til denne bastarden av en løsning, neppe siste heller. Ishockey er by far best i arenaen.

Vi anser oss over middels oppdatert og i stand til å følge en ishockeykamp, selv med en relativt begredelig produksjon – i TV2 Sumos tilfelle; en-kameraproduksjon. I seg selv godt nok? Det er jo et tilbud…?

Nei, det er ikke godt nok. Ikke på langt nær. Men hva mangler da?

Enkelt; en (eller to) kommentatorer som kan fylle inn og utdype. Det kan da ikke være så vanskelig? Det kan da ikke ruinere TV2? …eller?

Produktet hadde steget 100% i verdi om de hadde puttet på kommentator(er). Og de behøver ikke være proffesionelle i det hele tatt. Det holder med en stemme som ikke høre ut som en fødende geit. Og så bør de selvfølgelig ha et visst øye for ishockey. En viss rutine som kikkere – av ishockey.

Vi vet de finnes der ute. TV2 må bare gidde å lete.

Og de, og seerne, må tåle at det kanskje er lokale landsbyidioter eller -patrioter som kommenterer. Så jævla enkelt er det.

Kjør på, TV2!

God natt bedre produsjon – hvorhen du er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.