Flaggborgen trenger hjelp!!

Vi har mottatt en mail fra Flaggborgen, og de trenger din hjelp. Utstyret henger nesten ikke sammen lenger og de trenger økomomisk støtte fra deg for å fornye flaggene.

Tekst: Stian Thørner Holm Miland // foto: Eivind Hauger


Vi i Flaggborgen elsker å farge og ramme inn tribunen i rødt, hvitt og blått.. Dette har vi gjort i en del år nå, og utstyret vi bruker bærer preg av det..

Vi trenger først og fremst nye stenger, og for å få råd til det trenger vi din hjelp!!

I første omgang håper vi på å kunne samle inn 5000kr før jul slik at vi får bestilt 10 nye stenger som vil være klare til sesongstart 2015.
Ønsker du å donere en sum gjør du dette til kontonummer 9006 07 14346 som styres av Stian Thørner Holm Miland, han er ansvarlig i Flaggborgen når det gjelder bestilling av nytt utstyr.

Ønsker du å være med i Flaggborgen, fast? Eller som gjest en gang nå og da på hjemmekamper ta kontakt med Trond Erik Sandgren.

Stian

————-

Flaggborgen er de som løper ut på Ullevaal med de store flaggene før kamp, og vaier vakkert med flaggene når vi scorer. De er med og flagger på en del korte borteturer også.  Det er også de som har med de store flaggene på Ekeberg under Norway Cup.

De er ikke en del av Klanen og får dermed ikke tilført midler fra oss. Nå trenger de din hjelp da stengene er knekte og de store flaggene begynner å bli slitne. Vil du ha stemninga de lager på kampene, gi gjerne noen kroner. // EspenB

ullern-valerenga_1-8_cup_2013-018 flagg


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.