Bussene til Hamar 30. desember snart fulle

Som kjent reiser vi oppover til bondelandet i romjula. Vi har en hockeykamp å vinne, og har tatt mål av oss til å fylle seks busser. Det er vi godt over halveis med. Har du tenkt å være med og se Shampo og hans iskrigere slå bønda er det på høy tid å bestille plass. 

Tekst: EspenB


Kampen går 30. desember og vi møter Storhamar på Hamar. Prisen på buss tur/retur er 200 per snute. Billetten til kamp koster 140.

Verthusbussen, Supportbussen, Blue Lagune og Ultrasbussen er allerede fulle. Den samme gjelder bussen til Ikaros. Det er ennå 14 dager til kamp, så det er tydelig at interessen for denne turen er diger.

Det er fortsatt ledige plasser på Enga Romerike Bussen, og jeg regner med at den også kommer til å fylles til randen. Se bestilinginfo nederst i denne saken.

For et brennede hockeyhjerte er det himla moro å se at fire busser er fulle 14 dager før avreise. At så mange vil være med på bortetur i  hockey er rett og slett stort!

Det blir ikke satt opp flere busser så alternativet blir egen bil eller kollektivtransport. Det er plass til 600 på bortefeltet i silo`n så det er bare å komme seg oppover på kamp. Storhamar sier selv at det er mulig å trykke ca 1000 mennesker inn på feltet om man står tett, men anbefaler ikke dette. Om vi klarer å passere 600 stående syngende Vålerengasupportere hadde det vært helt fantastisk!. Og for et jævla liv vi kommer til å lage!

Hamar kommer aldri til å bli den samme igjen!

Det er ledige plasser på:

Enga Romerike Bussen  Ring 93601871  eller via Facebook for påmelding, avreisetidspunkt og sted.

De skjelver nok litt i buksene oppi bygda, for lokalavisa slo for noen dager siden stort opp at vi kommer.

Her er orginalsaken på Klanen.no Til Hamar med Vålerenga Hockey


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.