En dag igjen til romjulshockey!

Det er på tide å hive av seg den trauste, bedagelige julestemninga og gjøre seg klar for romjulas høydepunkt: Romjulshockey. På romjulsJordal droppes romjulspucken kl 17:00 i morgen, og skal du ha romjulsbillett må du romjulskjappe deg. Det blir romjulstinn brakke, og for en kamp det blir!

Tekst: EspenB // foto: Eivind Hauger/Facebook


Det er igjen bare småtterier av plasser på feltene A-G. Felt H (bak mål) har igjen endel og det er endel plasser på I. J er som kjent for bønder og resten er VIP. Det selges også ståplasser oppe på tribunene, men der har jeg ikke oversikten i det hele tatt. Fullt blir det! Hør bare her:

Vi tar i mot Lørenskog med løftebryteren Steffen Thoresen og et knippe andre utrangerte Vålerengaspillere. De spillera er selvsagt lystne på å vise at de fortsatt holder nivået til våre egne. Det skal de få slite med.

Vi har endelig #19 Jonas Oppøyen tilbake fra langt skadefravær. Han trenger vel litt kamptrening før han er helt 100% men dog, Jonas er tilbake!

Canadarekka med# #64 Ihnacak, #15 Fortier og #21 Gamache kommer til å bli vinterens og sluttspillets store snakkis. At Ihnacak endelig har fått makkere som fullt ut skjønner de geniale passa hans er strålende, og måla kommer til å trille inn bak kjøpeskauen sin keeper. De viste litt av potensialet sitt med fem av seks scoringer mot svake Kongsvinger i siste kamp før jul. Det var deres første kamp sammen!

 

Her blir det stappa på søndag. Bli med på festen!

Her blir det stappa på søndag. Bli med på festen!

Kaptein Brede og resten av laget har mye å vise fram i forhold til den lunkne førjulssesongen. Oppspillet til sluttspillet starter nå og vi forventer å se gutta skikkelig på hugget. Vi ligger på 6. plass med 12 poeng opp til 4. plass. Den har Storhamar og den er godt innen rekkevidde om gutta får satt laget.

Svenna, Shampo og Kjær har forma troppen til noe som virkelig smaker fugl. Det er en helt annen startoppstilling enn det vi starta sesongen med.

Iskrigerne, med Brede, Glenn, Roar og de andre gutta skriver autografer etter kampen. Det gjør de til høyre for sekretariatet rett etter kampslutt. Få autografen til heltene dine og gled deg til sesong to av Iskrigerne.

Stemmesmørere før kamp og feire-pils etter kamp inntas best med likesinnede på Vålerenga Vertshus. 

Ståplasser og resterende sitteplasser til kampen kjøpes her .

Vi sees!

Ps. Det er fortsatt igjen noen plasser på en av de seks bussene som kjører til Hamar 30. desember. Bestillingsinfo her.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.