Steffen Thoresen – Løftebryteren

Steffen Thoresen har vist sitt sanne jeg ved å gå til kjøpeklubben Lørenskog. Det bevises ettertrykkelig i denne artikkelen. Han har faktisk signert på det.


Lørenskogs «profesjonelle» opptreden har vi alle fått med oss i vår og sommer. Den er direkte patetisk, med tanke måten de vrir seg som ormer for å snike seg unna det fortjente poengtrekket de fikk for å ikke gidde å gi forbundet beskjed om at de ønsket å være med i Get-ligaen i årets sesong.

Steffen Thoresen er en fyr som synes han er av det mer oppegående slaget så han mente at Lørenskog er en mer profesjonell klubb enn Vålerenga. Han dro dermed dit for en neve dollars. Da passer jo klubb og spiller som hånd i hanske, profesjonelle som de er.

Eller er det sånn at de ikke er så fryktelig profesjonelle likevel?

Thoresen er i alle fall medlem av gullfiskhjerneforeningen, noe vedlagte bilde er et godt bevis på. I 2012 hang noen skikkelig tøffe Lørenskogsupportere opp vedlagte bilde på Jordal før en av kampene.

I ettertid signerte Thoresen bildet for å vise at han aldri ville spille for den klubben.

Vi kan bare gratulere Thoresen med gjennomføringen av den lovnaden han ga Vålerenga, og samtidig minne ham på at han ikke kommer til å vinne en jævla pokal så lenge han er i den klubben. De har aldri vunnet noe som helst, og kommer ikke til å gjøre det heller.

Svakt Thoresen. Dette er svakt.

Vi minner om at Vålerenga møter Lørenskog på Jordal førstkommende torsdag klokka 19:00. Vær der og gi Thoresen den velkomsten han fortjener!

steffen thoresen hetset av lørenskog ishockey i 2012 (1)-001


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.