Vålerengas pressekonferanse oppsummert

Vålerenga Fotball har avholdt pressekonferanse i dag, og nyhetene trilla ut på løpende bånd. Kjartansson og Zahid har forlenga med klubben, ny assistentrener er presentert og Kjetil Wæhler er tilbake i klubben. For en vakker, vakker dag! 

Tekst: EspenB // foto: Kenneth Myhre


Det har vært en rykteflom uten like de siste dagene. Folk er på vei inn, folk er på vei ut og spekulasjonene har vært mange. I dag løfta Stig-Ove Sandnes og styret i Vålerenga Fotball Elite på sløret. Nå veit vi mye mer om 2015, og det er noen gledellige kontraktsforlengelser ute og går også. Denne artikkelen er mest basert på pressemelding sendt ut av klubben tidligere i dag men også med samtaler med folk i klubben.

Trenerteamet:

Kjetil «I er sjef» Rekdal har signert som hovedtrener for 4 nye år, og avtalen løper ut 2018. Ny assistenttrener er som forventet tidligere Bærumtrener Morten Tandberg(35) Tandberg er kjent som en kar som får mye ut av lite, og i dagens økonomiske situasjon er det som hånd i hanske for Vålerenga. Vi tar det for gitt at Tandberg har god oversikt over spillere i vår region samt i første divisjon, og dermed kan bidra til at vi kan hente de rette talentene til rett tid. Han har signert en treårskontrakt med klubben.

Keepertrener Gjermund Østby har signert for to nye år. Han var ønsket av Molde, men har valgt å bli. Det er herlig. I tillegg skal klubben ansette en spillerutvikler, men vi har ingen opplysninger om hvem det kommer til å bli.

Vi ønsker Tandberg hjertelig velkommen til klubben vår. Hjelp oss til medaljer,heder og ære.

Spillere:

Kjetil Wæhler(38) har signert em ettårskontrakt med Vålerenga. Midtstopperen er dermed tilbake i den vakre blå. Han har spilt utenlands de siste årene og kommer til klubben fra IFK Gøteborg. En Kjetil Wæhler i form er landslagsmateriale og han kommer til å bli en bauta i foravaret vårt. Kontraktsstart er 1. januar 2015. I tillegg er det kjent at Jonatan Tollås Nation har signert en treårskontrakt med oss og slutter seg til klubben 1. januar 2015. Baklengsmåla har rent inn i 2014, og med disse karene på laget stopper vci flommen på egen 16-meter.

Vidar Ørn Kjartansson og Ghayas Zahid har resignert med Vålerenga! Ørnen  har resignert en avtale med Vålerenga på fire år, ut 2018, og Zahid har resignert en avtale med Vålerenga på 3,5 år, til 30. juni 2017. Dette er ekstremt gledelig, da disse to gutta har vært våre beste menn i år, og det er viktig med tanke på eventuelle videresalg. Disse gutta blir dyre for de nye klubbene sine – om de velger å dra da.

I tillegg har Simon Larsen, Rasmus Lindkvist og Michael Langer signert nye kontrakter med klubben.  Vi kommer til å være potte tett bakover i 2015. Merk mine ord!

Vi ønsker Kjetil Wæhler hjertelig velkommen tilbake til klubben han ble seriemester for i 2005 og gjentar samtidig velskomsten til Tollås Nation Vi ber ikke om så mye karer, bare flere medaljer og mer heder og ære.

Morten Berre:   

Her lå det endel tekst om at Berre legger opp, men Rekdal fortalte nettopp på prressekonferansen at ingenting er avgjort, og avsnittet er dermed fjernet. De skal snakke sammen til uka.

Kryss fingrene! // EspenB

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.