Overblikket: Simon Gamache klar

Ha! Vi gidder ikke rakne over kampen i Lørenskog Ishall torsdag kveld. Det får andre gjøre, i stedet gleder vi oss over at Gamache er klar.

Vel, vi skal ikke slippe kampen helt. For dem som så den var det innlysende hvorfor Fortier og Gamache er hentet inn. Vålerenga var tannløse i angrep, vi hadde både kjeft og tunge, men som kjent klarer man ikke tygge en biff uten tenner. Det skortet ikke på innsatsen torsdag kveld, det skortet på effektivitet i forhold til å få gummiskiva i mål.

Og som vi var innom i onsdagsdagens overblikk, mangelen på denne effektiviteten er hvorfor en del av spillerne bør være nervøse for istid i kamp. Vi kan jo også påpeke at det til tider var litt uvilje mot å fullføre taklinger, og at disse to i sum sammen utgjorde forskjellen. Det er en halv sannhet for Lørenskog var gode. Til tider holdt de ordentlig huskestue med Sankt Hallvards menn.

Men som kjent vinner man ikke kamper bare med innsats og susende taklinger. Man kommer langt med det, men har man ikke folk som Fortier og Gamache med i krigen går det bare ikke mot de bedre lagene. Pluss på en skadet Morten Ask og ditto Jonas Oppøyen, ja da begynner det lukte tygd biff.

Kliner vi til med vår mystery man fra onsdagens overblikk blir det biff hele uka.

Bygones, nå venter snart nye tider.

Men nå kan altså vi, som første objektive medie, melde at Simon Gamache også er klar. Egentlig har han vært klar en stund, men klubben har funnet det for godt å la det forbli en offentlig hemmelighet. Vi kunne altså meldt om dette onsdag, men da fikk vi i hvert fall en karamell hver dag.

En kjærkommen karamell.

Karamellens stats finner du i onsdagens overblikk, eller i det minste en lenke dit.

Og en kjærkommen karamell er også vår mystery man, han vi meldte om onsdag. Overblikket er tett som en sil, men denne gangen venter vi ekstra lenge, ikke bare for å pine leserne, men også for at Sirkus Kjær skal få tid til å organisere noe morsomt rundt dette. Kanskje grave opp noen uutdelte medaljer han finner i en krok på kontoret.

Og til alle dere som har kontaktet oss med spørsmål om hvem denne figuren som returnerer til Vålerenga er; dropp det, vi er tette – så får man tolke det som man vil.

Vi iler til å si at det tar enda litt tid før Gamache og Fortier er klare. Onde, onde UDI står i veien, dette forferdelige byråkratiske monster som stadig skal stikke kjepper i hjulene til Sant Hallvards menn drøyer.

Ok da, det er greit med lover og regler – men ikke når det ikke gangner oss. Faen.

God natt Gamache og Fortier, hvorhen dere er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.