Straffetap i Stjernehallen

Stjernen  – Vålerenga 4-4 Stjernen vant på straffer. Vålerenga tapte kampen etter straffer. Dette knune og burde vi tatt hjem. Det klarte vi altså ikke.

Tekst:EspenB/foto Tv2 Zebra og MortenN

*Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken…*

Straffer:

Jordan George avgjør for Stjernen. Dessverre.

Sørvik skyter rett i snapphansken til keeper. Skal det aldri avgjøres?

Søberg redda igjen!

Ihnacak scorer heller ikke.

Ericsson setter pucken rett på Søberg.

Brôms glipper pucken og bommer følgelig.

Søberg redder!

Lindstrøm bommer for Vålerenga.

Brôms Scorer!! Det er balanse i regnskapet og vi fortsetter med straffer til det er avgjort!

Dickinsom bommer for Stjernen.

Espeland bommer.

Stjernen bommer! Søberg god!

Ihnacak bommer. Stjernen i føringa.

Stjernen starter med straffene. Det vannes foreløpig.

Det blir straffer i Stjernehallen.

Sudden:

Stjernen tok første og scora på ei skikkelig lompe.

04: 40 20 sekunder igjen. Går mot straffer

3:30 Vålerenga dominerer.

2:33 Vålerenga med god sjanse.

01:50 Stjernen med lkanonade mot Søberg, men han holder tett.

01:00 Det bølger frem og tilbake. Ingen klare sjanser ennå.

Tredje periode:

Perioden er over. Det blir sudden eller straffer om det ikke blir mål ilø 5  minutter.

19:28 4-4 Å ta ut keeper betalte seg. Det går mot overtidsspill i Stjernehallen. Dickinson setterǹ. Faen!

18:37 Stjernen tar ut keeper. Spiller 6 mot 4

17:47 2 min Vålerenga.  Nå er det all inn. Sørvik for tripping. Nå blir det tungt!

14:58 2 min Stjernen. Tripping.

14:01 Vålerenga uhyre nærme scoring etter lekre detaljer, men keeper redder. Stjernen  er fulltallig igjen.

12:33 2 min Stjernen på en bonde som visper køla opp i trynet på Gunnarsson. Ser ut til at det går greit med ham. Gunnarsson altså.

12:00 Kampen vipper igjen. Stjernen har på ingen måte gitt seg. Vålerenga kriger videre.

10:00 1512 tilskuere tilstede i Stjernehallen iu dag. Vålerenga med godt oppmøte og den desidert meste stemninga.

06:45 MÅÅÅL!  3-4 Vålerenga har snudd kampen på under 4 minutter og Stjernen tar timeout. Målscorer er Espeland. Assist til Follestad og Ask.

03:35 MÅÅL! 3-3! Vålerenga setter utligninga! Brôms igjen. Asstist ved Ask og Stene.

02:53 MÅÅL! 2-3 Ihnacak med drømmepass til Brôms som setter pucken i helt åpen kasse i pp.og Stjernen er fulltallige.

02:25 2 min Stjernen. En bonde for holdning.

2:01c Vålerenga best i gang og legger trykk på Stjernen. Dog uten de helt store muligjetene.

Juell og Bjørsland har fortsatt igjen drøye 5 minutter av sine personlige utvisninger. Laga starter fem mot fem.

Vi er i gang. Nå må gutta vise seg som menn, med vinnerinstinkt og hjertet uttapå drakta. Det er 20 effektive minutter å snu dette på. Jeg har trua, og det håper jeg iskrigera har også. Kom igjen  Enga!

Andre periode:

Vålerenga hang ikke helt med i svingene ved endel anledninger og ble straffa knallhardt for det. Stjernen vant skuddstatistikken 13-8 og scora tre mål på det. I overkant effektivt til hockey å være.

Nå er det kun tre ting som gjelder for Vålerenga i tredje periode. Innsats, innsats og innsats. Dette skal vi vinne!

Perioden er over. Det står 3-1 til hjemmelaget.

15:50 10 min begge lag. Fortsatt fem mot fem. Juell setter seg for Vålerenga og Bjørsland for Stjernen. Dårlig oppførsel på begge spillere.

15:26 3-1 Stjernen med god uttelling nå. 3 mål på 13 skudd i andreperioden. Pedersen.

08:00 Vålerenga er fulltallig. Stjernen med en kjempesjanse i pp, men Søberg var der.

10:00 2 min Vålerenga Karterud for tripping.

11:34 2-1 Stjernen har snudd kampen. Slappt forsvarsspill av Vålerenga gir dem lett vei til scoring. Ericsson.

09:13 Vålerenga tar litt mer over. Kan hende det er subjektive øyne som ser på, men det begynner å tippe mer vår vei nå.

07:30. Godt tempo i kapen nå. Begge laga prøver å tilrive seg initiativet. Det er tett og spennende.

03:33 1-1 Stjerne har åpna 2.. periode desidert best og det er på ingen måte ufortjent. Wennerstrom er målscorer.

Klanens Webradio får dessverre ikke sendt i dag. Vi beklager.

02:09. Diiiiger sjanse til Stjernen, men Søberg står der han skal.

Pucken har truffet isen. Vi er i gang!

Første periode:

Perioden  ebber ut på 0-1 Skuddstatistikken viser 2-14 men vi veit fra før at han kameraten som styrer skuddtellinga er løs på avtrekkeren. Han pleier dog å være det for begge lag. Vålerenga er førende, men det er tettere enn skuddstatistikken skulle tilsi.

Vi håper gutta fortsetter det gode defensive arbeidet som er lagt ned i første periode og at de blir litt mer effektive framover i midtperioden.

Perioden er over. Det srår 0-1. Iskrigera gjør jobben.

19:25 2 min Vålerenga. Gunarsseon haler ut tida med å sende pucken over vantet..

16:41 Vålerenga fulltallig.

14:41 2 min Vålerenga. Stene for tripping

8:57 Stjernen har fullt lag. Vi klarte ikke å benytte overtall.

11.27 2 min begge lag. Utv kvittes. Vålerengas Bonsaksen og en bonde.  Roughing.

10:53 2 min Stjernen Tripping.

09:00 Spillet bølger fram og tilbake . Ingen store sjanser etter scoringa.

05.05 MÅÅÅL! 0-1!  Sørvik setter pucken og Ihnacuk og Lindstrøm med assists. Vi er i gang!

02:00 Vålerenga herjer totalt på tribunen. Bønda var så vennlige å spelle kjerka før kampen. Det setter vi pris på.

Pucken er droppet. Det er spilt minuttet og det har ikke skjedd all verden.