Lokføreren som nekta å stoppe på Lillestrøm

Klanen.no har fått et eksklusivt intervju med lokføreren som ikke stoppa på Lillestrøm tidligere i dag. Det viser seg at det var den mangeårige klansmannen Thomas Thog som førte toget som skulle stoppet på Lillestrøm klokken 12.02 i dag. 

Tekst: EspenB // foto: Flytoget.no


Vi har fått snakket med Thomas, og kan som eneste nettsted gi deg historien om hva som egentlig skjedde.

Det er Dagbladet som meldte at Flytoget glemte å stoppe på Lillestrøm stasjon i dag. Der fortelles det at det var en ren forglemmelse, og at slik kan skje. Vi er forsåvidt fullstendig enige i det, for Lillestrøm er en liten ubetydelig holdeplass rett øst for Oslo. De er mest kjent for en rettsak om savnede sokker, lettkledd dame og mord.

Det ante oss imidlertid at sannheten om dagens «forglemmelse» er en helt annen,  og tok en kjapp telefon til vår venn og mangeårige klansmann Thomas Thog i Flytoget. Vi gjengir telefonintervjuet her:

Hei Thomas, det var vel du som førte toget som ikke stoppet på  Lillestrøm i dag, og det var neppe en forglemmelse?

– Javisst var det meg. Forglemmelse var det ikke, det riktige uttrykket er vemmelse. Jeg passerer Lillestrøm en rekke ganger i løpet av arbeidsdagen og hver gang er det vemmelse og kvalmhet jeg føler. Jeg hadde ikke maktet å ha denne jobben hvis den ikke samtidig medførte den kollosale gleden ved å kjøre inn i Oslo og da spesielt kjøre gjennom Vålerenga og Oslo øst.

Hva fikk deg til å elegant unngå stoppen på Lillestrøm?   

– Det er jo  åpenlyst. Jeg ville skåne passasjerene for ubehaget de føler når de ser utover Lillestrøm fra stasjonen.

-Det er faktisk slik at jeg kan høre et samstemt «klakk» gjennom toget hver gang vi nærmer oss stasjonen. Det er lyden av persiennene som treffer nederkarmen på vinduene bakover i toget. Folk drar dem ned, for de vil rett og slett ikke se ut.

Hehe – skjønner. Og når du skal på kamp på Vårt Åråsen med Vålerenga, blir det buss eller tog på vei til og fra stadion? Du er jo  en togkar?

Det valget er svært enkelt. Med tog må jeg gå gjennom Lillestrøm til Åråsen, så jeg velger selvsagt buss til og fra kamp.

Takk for praten Thomas. Du er en fin fyr. Det står stor respekt av handlinga di i dag.

– Jo takk. Apropos handling – når starter sesongkortsalget til Ullevaal i år egentlig? Jeg kan ikke vente på å få kjøpt sesongkort til neste år. Da tar vi alt!

Det starter 4 desember. Følg med på Klanen.no fremover så gir vi deg all info du trenger.

Takk for praten Thomas!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.