Overblikket: Et rasert lag?

De siste dager har vi signert to nye og en gammel spiller. Men vi har også tatt farvel med en, er Vålerenga styrket eller svekket?

Laget er svekket. Men hvorfor?

Jo, fordi vi har tatt farvel med en av våre beste backer; Bonsaksen. Jaha… men vi har jo fått tre nye… Jada, vi har fått tre nye; Fortier Gamache og Trygg. Og med det teller vi syv utlendinger i stallen. Og en back for lite. En back som virker.

Begynner forsvaret å bli mer usikkert enn det er nå, ja da vil det renne inn bak der. Og renne inn gjør det, selv klippen Søberg var en skjelvende skygge av seg selv mot Frisk. Usikkert forsvar = usikker målvakt. En naturlov.

Ergo; noen må ut. Vi kan ikke ha en 8. utlending sittende på tribunen og pelle seg i nesa. Eller kan vi? Eller må vi er vel det rett spørsmålet?

Sånn det ser ut nå så må vi det. Det finnes ingen norsk back å blåse opp, eller lime sammen. Ikke som holder vår standard.

Lørdag spillte ikke Bröms. Ryktene gikk først om at han var satt på en lastebil hjem til Sverige. Det viste seg senere å være feil. Lårhøne het det da. Bröms har gjort gode ting, men han er ikke stabil – tør vi tro at han er 8. utlending, at det er han som får den tunge beskjeden?

Bräck kan vi ikke kaste på dør. Han er back. Bräck er en grå mus, men han er en jævla stabil grå mus, og han får jobben gjort. Bräck blir.

Gunnarsson? Som Bröms. Har gjort store ting, men faller ofte igjennom. Men vi kjenner Gunnarsson, og Bröms er fersk. Gunnarsson blir.

Lindström? Ihnachak? Get real, de blir.

Vi holder en knapp på at Bröms tar juleferja hjem. Takk for innsatsen.

God natt back, hvorhen du er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.