En trist aften på Jordal

Vålerenga – Oilers 1-6 Mørkt.  Og så scora Gunnarsson med 2.11 igjen på uret i tredje periode da…1-6 på egen is er bekmørkt.

Tekst:FeiteFrode/EspenB // Bivåner DjJossi

*sukk*

Under følger vårt livereferat:

3. periode:

Kampen er over. Vi tapte 1-6. Håpløst.

17.49: 1-6. Fillip Gunnarsson reduserer. Assist fra Hoel og Sørvik. Fint mål.

12.37: Straffeslag til Vålerenga. Hoel klarer ikke å overliste Smith.

Halvveis i siste periode. Vi er crap.

7.18: 2 min Stavanger. Pastino for holding.

5.08. 2 min Stavanger og Vålerenga. Hjlem og Sørvik for roughing. Sørvik står opp for kompisen.

5.08: 2+10 Stavanger. Svinet Hjelm takler Ihnacak stygt mot vantet. Skulle sannsynligvis bli sendt rett i garderoben, men slipper med 2+10.

2.58: 0-6. Tragedien fortsetter. Dahl Andersen målscorer. Vi forsetter utrolig nok med Søberg i mål.

Pucken er droppet for siste periode.

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 0-5 (!). Forferdelig periode fra Vålerengas side. Vi blir i grunnen  pissa på hele perioden igjennom. Ingenting fungerer. Dårlig keeper, svakt forsvarsspill og tannløst angrepsspill vinner få hockeykamper.Det har sett litt mørkt ut før i går, men nå er det bekmørkt. Skuddstatistikk 2 periode: 6-18.

19.37: 2 min Vålerenga. Ihnacak fra interference.

19.11: 0-5. Stavanger scorer akkurat i det Enga får fullt lag. Flaut av Vålerenga. Plastino var målscorer.

17.06: 2 + 10 min Vålerenga. Hoel for takling bakfra.

15.32. 0-4. Enga roter til alt i spill 5 mot 3 og når Stavanger får inn på Soares, kommer han alene mot Søberg. Han setter enkelt inn pucken.

14.38: 2 min Stavanger. Forsberg for hekting.

13.22: 2 min Stavanger. Soares for hekting.

12.55: 0-3. Stavanger scorer i power play. Vi klarer ikke å få pucken ut og Forsberg får satt inn pucken.

11.25: 2 min Vålerenga. Csiszar for «krysstakling». Horribel dømming her nå.

Snart halvveis i perioden og Enga ble akkurat snytt for power play. Stavanger-backen slår pucken rett opp på tribunen fra egen sone, uten å bli utvist. Soleklart feil og utrolig at ikke dommerteamet ser!

4.40: 0-2. Stavanger får kranglet pucken inn etter rot foran Enga-målet. Vi må bli mye tøffere! Hvor er iskrigerne? Målscorer var Plastino.

4 minutter spilt og vi hadde nettopp en stor sjanse. Sørvik skyter, men Smith får så vidt spaken på den.

Midtperioden er i gang. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over og stillingen er 0-1. Det har vært en forholdsvis svak periode fra Vålerengas side. Vi har ikke klart å skape så mye sjanser og sliter med avslutningene de gangene vi får muligheten. Det mangler i grunnen litt sprut fra Engas side. Vi går ikke fort nok på skøyter og takler ikke hardt nok. Vi trenger mer oomph! Stavanger har heller ikke skapt så mange sjanser i den første perioden. Det lille de har skapt er stort sett i overtall, bortsett fra den unødvendige scoringen. Forhåpentligvis våkner våre iskrigere skikkelig, sånn at vi får litt fart i denne kampen. På tide å vise de svina fra oljebyen hvor skapet skal stå! Skuddstatistikk 1. periode: 4-11.

Enga rir greit unna dette undertallet. På tide å saape noe fremover nå.

14.19: 2 min Vålerenga. Espeland for hekting.

13.08: 0-1. Oljebønda klarer å spille seg igjennom litt skrått mot Søberg. Bonden sleiver pucken inn langs isen. Svakt forsvars- og keeperspill. .

10.32: 2 min Stavanger. Forsberg for interference.

Drøyt halvveis i perioden og det har vært forholdsvis tamt så langt. Stavanger har muligens vært hakket bedre foreløpig, men Enga er på vei inn i kampen. Vi hadde nettopp vår første store sjanse, men Ruben Smith klarte å avverge.

Tommy Kristiansen er i vanlig slag. Går bananas mot dommerne etter en soleklar offside-avgjørelse. Slipper unna utvisning etter at dommeren røsker tak i ham.

6.59: 2 min Vålerenga. Espeland for highsticking.

5.15: 2 min Stavanger. Lagstraff for å ha for mange spillere på isen.