Overblikket: Faens landslagsdritt!

«Ferien» er over, det er også alle gladmeldinger. Bortsett fra at det er kamp igjen da, i aften – i Jordal Amfi.

Alt er gæærnt. Vel, ikke alt, men alt som teller.

Vi liker ikke at noen av Sankt Hallvards menn reiser ut med landslaget så lenge sesongen er i gang. Grunnen er innlysende; faren for skader er overhengende. Ikke bare overhengende, nå er det et faktum.

Morten Ask er ute. Med kvesta ribben. Snue i ribbena denne gangen altså.

Faen.

2-3 uker ute mener han selv, men han er ikke lege, han er ishockeyspiller. De har en tendens til å være litt for mye helter til tider disse våre elskede gladiatorer. Tar for lett på skader, vil tilbake for fort. Vi tipper nærmere 4-6 uker. God jul lzzm.

Det var ikke nytt vi trengte til kampen mot Stavanger Oilers tirsdag kveld. TV-kamp og greier. Vi frykter at uten Ask kan det bli tøft. Når det er sagt; Morten Ask er på ingen måte hele laget, langt fra. Men han er en viktig spiller.

Jada, jada, vi har andre – men fakta er at vi trenger alle – det viser sesongen så langt bare så alt for klart. Ut over at Jonas Oppøyen fortsatt er i opptrening og nevnte Morten Ask, stiller Vålerenga med resten skadefrie – der under Jesper Hoel som har ristet av seg hjernerystelsen han fikk før den helvetes landslagspausen.

Vi klamerer oss til håpet om at Bröms og Ihnacak virker optimalt. Og Karterud. Og resten.

Og ja, det var premiere på «Iskrigerne» mandag kveld. Vi lar være å kommentere den, se den selv. Vi er redd den tar og har tatt for mye fokus den serien der. Bevise gjerne at vi frykter feil. Det vil si; det kan bare Sankt Hallvards menn gjøre selv – ved å riste av seg den middelmådige sesongstarten og klatre med syvmil-støvler oppover tabellen.

Kanskje bryter Vålerenga Stavangers seiersrekke tirsdag aften, kanskje…

God natt Roy, ligg unna gutta våre!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.