Overblikket: En stjernesmell

Vi registrerer at Brian Ihnacak i ymse meningsbærende troll-kanaler på nett får pepper for sin takling av Erik de la Rose under kampen mot Storhamar søndag.

Man kan jo gjette hvor majoriteten av pepperen kommer fra… Selvfølgelig fra et Hamar-publikum som tydeligvis tror ishockey har fusjonert med volleyball.

Newsflash: det har ikke skjedd – enda.

Storhamar vurderte å rapportere inn hendelsen. Det droppet de. Det var lurt.

For det første var det bare en hard takling. Den var ikke rettet mot hode eller nakke. Det var en takling som satt rett i hele overkroppen. Og Ihnacak hadde ikke grisete stor fart. Moderat tempo er riktigere beskrevet.

Hvis ishockeysporten ikke får ha harde, rene taklinger, da er det svært lite tilbake. Ja, busemenn skal straffes, bevares. Ihnacak er ingen busemann, ei heller var det noen busetakling.

Vi trodde Storhamar var kvitt spøkelset fra lov-og-orden-rytteren Edvartsen, mannen som sender Elden på alt og alle. På det feltet har tydeligvis Storhamar mye rengjøring igjen å utføre. Å bare tenke på å rapportere Ihnacaks takling er intet annet enn gale menns verk.

Og hvis de la Rose hadde blitt skadet? Tuff luck. Igjen; det var ikke noe stygt på gang. Det var hardt.

Det var helt riktig av sebraene å la det gå. Kvinnehockey, uten å rakke ned på det, spilles i en annen serie med andre regeltolkninger. Hvis noen ønsker å fjerne utstyret sitt for å kunne delta der stiller vi med kniv.

God natt busemenn, hvorhen dere er…


Johan Bauer mener mye om ishockey. Hr. Bauer representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Hr.Bauer deler i vi-form, noe som henspeiler hans til tider noe oppblåste selvbilde.

 

 

 

Comments are closed.