Vålerenga Fotball og LifeWave

Det har vært litt murring i klansmiljøet etter det ble kjent at Vålerenga og LifeWave har inngått samarbeid. Vi tok en prat med daglig leder i Vålerenga Fotball, Stig Ove Sandnes om avtalen og hva den innebærer for Vålerenga.

Tekst: EspenB // foto: fra vif-fotball.no


 

Oppdatert 16/10 Vålerenga har avsluttet samarbeidet med LifeWave.

Det har vært litt murring blant Klanens medlemmer rundt denne avtalen, og i dag ringte en journalist meg for å høre hva jeg som redaktør mente om avtalen. Jeg svarte at jeg visste fint lite om den, og tok derfor kontakt med Sig Ove for å høre hva avtalen egentlig går ut på. Vår travle daglige leder tok seg tid til å svare på spørsmålene, og jeg er godt fornøyd med svarene jeg fikk.

Hva innebærer avtalen for Vålerenga, Stig Ove?

Avtalen er resultatet av Vålerenga Fotball sitt ønske om å teste ut produktet. LifeWawe leverer plasteret til Vålerenga vederlagsfritt til et stykke ut i 2015. Det er ingen penger involvert i denne avtalen.

Det har vært litt murring hos oss i forbindelse med at denne avtalen ble kjent. Hva tenker du om det?

Jeg mener dette er storm i et vannglass. Det medisinske apparatet ønsket å teste ut produktet, og det har vi fått til uten at det koster oss noe. Sånn sett er vi godt fornøyd med avtalen i en tid der vi må snu hver eneste krone før vi bruker den. Han fortsetter:

Vi omtalte avtalen på hjemmesiden vår og jeg kan i ettertid se at avtalen kan virke større enn den egentlig er, all den tid vi ønsker å prøve ut dette produktet. Vi ønsker å legge til rette for best mulig utvikling av spillerne våre, og da må vi teste produkter som kan være med på å gjøre oss bedre avslutter Stig Ove Sandnes til klanen.no

Da vet du det. Ikke mye å henge seg opp i, altså.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.