Den tida på året – og det er Vålerengas supersøndag

Det er den tida på året, tida da vi som elsker en klubb med lag som hevder seg i flere idretter må velge hva vi vil se og velge bort det vi må gå glipp av. Synd men sant. Her er Vålerengas supersøndag.

Tekst: EspenB // foto: av verdens vakreste logo


Denne søndager er herlig, og jævlig på en gang. Herlig fordi Vålerenga Fotball spiller, VIF Hockey spiller, Vålerenga Damer Elite spiller og jammen spiller damelaget i hockey også. Søndagen er jævlig for det ikke er mulig å få med seg alt.

Fotballgutta spiller som kjent i tettstedet ved Nidaros søndag klokka åtte. Velger du (som meg) å reise dit går du glipp av alt det andre. Bohembussen kjører. Det er fortsatt igjen plasser.

Hockeygutta skal til Askerhallen for å måle krefter med Frisk Asker, og Vertshusbussen tar turen. Gudene skal vite at hockeygutta trenger all den støtta de kan få om dagen.

Asker borte, søndag 19. Oktober
Avreise fra Vertshuset kl 16:00
Pris:100,-
Bindende påmelding på sms til 91755725 med antall seter og Asker.

Der har du altså helgens borteturer – reis, syng og støtt!

Den virkelige godbiten på søndag finner du i Vallhall. Der møtes Vålerenga Damer og Trondheims-Ørn i Toppseriekamp 12:30 på søndag.

Det er kaptein Hanne Mellingsæter sin siste hjemmekamp før hun legger skoene på hylla. Hun kom til Vålerenga som 16-åring i 1997 og har spilt for klubben siden. 17 sesonger har det blitt. Hun har vært med fra 3. divisjon og til dagens Toppserieklubb. Hennes bidrag er uvurderlig, og det er en vaskeekte klubbspiller som takker av. Hun ender på 295 kamper for klubben. Vær der for å hedre henne, det fortjener hun! 

Det er faktisk bare evigunge Morten Berre (372), Freddy dos Santos (327) og Toffa (ca 300) som har flere kamper for klubben. Hun er en legende!

Også Vålerenga Hockey Damer spiller søndag. De møter Sparta på Jordal kl 16:30. De slo Sparta 8-1 i seriepremieren i høst, så her snakker vi skyhøy målgaranti og seiersgaranti.

Fire Vålerengalag spiller på søndag, og de er i den øverste divisjonen alle sammen. Du rekker damekampen i fotball og enten hockey på Jordal eller i Asker om du ikke stikker til barteland.

Fire Vålerengalag spiller på søndag, og de er i den øverste divisjonen alle sammen! Må bare elske det! 

Heia VIF!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.