Billettinfo Färjestad borte – CHL

23. september setter vi kursen til Sverige. Vålerenga Hockey møter Färjestad på Löfsberg Lila Arena  i Karlstad. Her er alt du trenger å vite om busser, billetter og arenaen. For Enga skal til Europa Hurra – Hurra!

Tekst: EspenB // foto: championshockeyleague.net


Vi regner med at det er mange som reiser bortover til Karlstad denne tirsdagen. Bli med og støtt våre iskrigere mot söta bror. Bussene reiser 15:00 fra tigerstaden og returnerer etter kamp, Kampen begynner 20:05 23. september.

Billettene til kampen koster 1oo sek per stk. Bortefeltet heter K2 og har plass til 150 stykker. Blir vi flere får vi et sittefelt rett ved siden av ståfeltet. Billettene kan ikke kjøpes på web i forkant og kjøpes i hallen på vei inn.

Vertshusbussen kjører fra Vålerenga Vertshus 15:00 og koster 350 tur/retur. Påmelding til Nina per SMS til 91 75 57 25. Husk å skrive hvor mange dere er og at det er til Färjestad dere vil.

Supportbussen kjører fra Vålerenga Vertshus 15:00 og koster 350 tur/retur. Påmelding til Glenn på 95 81 22 23.

Ultrasbussen kjører fra Enga Bar og Cafe. Reiser 15:00 og koster 350 tur/retur. Kontakt bussen direkte.

I tillegg har de alternative en buss som reiser.

Klanen setter opp buss om disse bussene fylles opp i god tid før kampen. Kjører du sjøl kjøper du billetter i luka når du går inn.

Til bussene:

Billettdama vil gjerne at bussene ringer inn antall billetter når de er på vei til stadion så hun kan gjøre klart mest mulig for oss. tlfnr til Färjestad BK er 0046 5422 3300 (press 1 for billetter) Det er greiest at hver enkelt buss ringer inn sjøl. Det er jo ikke brått sikkert vi kommer i samla tropp og da får hun korrekt antall også.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

0 thoughts on “Billettinfo Färjestad borte – CHL

  1. Pingback: Sotahjørnets Venner » Blog Archive Det handler om respekt!