Vålerenga Fotball innkaller til møte på lørdag

Etter voldgiftsdommen har Vålerengas økonomiske situasjon forverret seg. Klubben innkaller derfor til informasjonsmøte på lørdag for å orientere alle med hjertet i Vålerenga om ståa.

Tekst: MortenN

Møtet blir avholdt lørdag 12. juli kl. 12.00, i kantina i Vallhall (inngang 1, 2. etasje). Vi vet at det å finne et tidspunkt i juli måned er vanskelig, men vi håper denne dagen kan passe for flest mulig, sier Vålerenga Fotball på sine hjemmesider.

Her legges det også opp til at man skal «melde seg på» møtet, slik at man har en viss formening om hvor mange som kommer (stoler skal settes fram etc).

Klanen.no oppfordrer alle som kan å stille opp på møtet. Styreformann Åge Petter Christiansen står klar til å være helt åpen om situasjonen, og vil også svare på spørsmål underveis.

Denne skribenten anbefaler også å tenke på følgende før man går på møtet: Hvilke spørsmål bør dette møtet ledes av? Hva bør være veien videre? Om noen trekker seg – hvem skal styre skuta?

Vi står sammen, og kjemper – og vinner til slutt? Er det egentlig mulig? Lørdag vil kanskje vise om det er noen vei videre.

Comments are closed.