Vålerenga tar kunstgresspoeng i Skien

ODD – ENGA 2-2: Vi får et fortjent poeng i Skien etter en god andre omgang. Sesongens andre poeng på kunstgress!

Tekst: MoronN

Vålerenga reiser seg etter en svak første omgang, og får uavgjort i Skien i kveld. Måten vi spiller oss inn i kampen igjen på kan vi ta med oss videre, sammen med det ene poenget. Resten kan bli igjen i Skien.

Under følger vårt livereferat.

Andre omgang

SLUTT. 2-2

90+1 Kjartansson millimetere fra seiersscoring da han setter ballen i stolpen! Keeper redder retur fra Rasmus L!

90 Tre min lagt til. Odd har iniativet.

89 Bytte VIF: DFH ut, Blårud inn.

84 Bytte VIF: Zahid ut, Rasmus L inn.

83 Odd har tatt fullstendig over etter utligningen, og har hatt flere store sjanser.

78 2-2! Klabb og babb etter corner! JAAAAA! Fortjent er det også! Vi tror kanskje det var selvmål ved fotballfrue-mannen, men dette er usikkert.

74 VIF får farlig frispark. 17 m! VØK treffer bare nesten krysset, ballen går utafor.

72 Bytte Odd: Shala ut, Nordkvelle inn.

71 VIF fortsetter presset. DFH slår et halvfarlig frispark som ikke blir noe farlig, men vi er stadig i nærheten nå.

68 Bytte Odd: Halvorsen ut. Bentley inn.

Flere gode muligheter nå. Vi er på gang.

64 Sivert Heltne Nilsen skyter hardt og velplassert, men keeper redder mesterlig.

62 GK Niklas Gunnarsson.

Et forholdsvis jevnspilt første kvarter. VIF har ballen mer, og kommer nå til sjanser her og der. Klar forbedring. Vi krysser det vi har og håper…

57 GK: Morten Berre. Klassisk spisstakling.

53 Fredheim Holm spiller fint til VØK, men skuddet blokkeres. Brukbar sjanse.

52 Bytte: Alex M ut, Morten Berre inn.

48 Zahid dribler seg langs dødlinjen og legger farlig inn i fem-meteren, men ballen går forbi flere av våre og gjennom feltet. Stor sjanse!

46 Odd med omgangens første sjanse. Frode Johnsens skudd blokkeres.

45 Vi er i gang igjen.

Første omgang

Odd leder fortjent 2-1 etter en svak omgang av våre gutter. Vi henger ofte ikke med i svingene, taper dueller, misser markeringer, er mye passive. Skal vi snu dette må vi opp mange hakk. FERIEN ER OVER!

45 PAUSE. 2-1 til Odd.

40 2-1. Niklas Gunnarsson scorer selvmål. Uforvarende. Ja, hva skal man si? Faen, velger jeg.

37 Grunnen til at vi ikke har hatt noe å melde de siste minuttene er bl.a at Vålerenga har hatt ballen en del.

30 Odd har dominert den første halve timen, men det står 1-1 etter Alex M sin fantastiske utligning. Bortefeltet er fortsatt i ekstase!

28 GK Hurme, Odd.

26 1-1! ALEX MATHIESEN! Scorer karrierens vakreste mål så langt! Plukker opp en retur på 18 meter og skyter KNALLHARDT i kassa!

23 Odd med nye farligheter. I det hele tatt er Odd fortsatt hakket sterkere i duellene, løper litt mer – og har til og med en og annen pasning som treffer.

21 Vålerenga har en målsjanse! Ruben legger inn farlig mot kassa, men ballen blir litt for høy for VØK.

20 Zahid skyter ufarlig over, etter å ha hatt ballen en stund.

19 Halvorsen header like utenfor for Odd, minuttet etter at vi har vår første corner.

16 Vålerenga er over midtbanen for første gang på ti minutter. «Angrepet» ender med at Zahid mister ballen i det vi nærmer oss sekstenmeteren.

13 1-0. Steffen Hagen gir Odd ledelsen. Det er tre år siden sist scoring for Hagen. Vålerenga står og ser på, og er fryktelig svake i øyeblikket.

09 Odd har sine fjerde corner rett før ti minutter er spilt. Stadige småfarligheter foran Langer.

07 Sju minutter spilt i Skien. Hjemmelaget er best i gang, vi har ballen lite.

00 Kampen er i gang!

Vålerengas lag

Vålerengas lag mot Odd kl. 19.00
Langer – Gunnarsson, Larsen, Høgh, Kristiansen – Heltne Nilsen, Grindheim, Zahid – Mathisen, Fredheim Holm, Kjartansson

Odd er et typisk eksempel på et fyll-lag. Ettersom vi i Norge ikke har all verden av interessante fotball-lag, må det til noen slike – enn så lenge man skal ha mer enn fem lag i ligaen.

Vi har nylig vært på besøk der nede i forbindelse med den årlige avslutningen av cupen. Den kom tradisjonen tro i tidligste laget, og på tross av en klar seier på tribunen. Selv inkludert en slags skyttergravsborgerkrig på vår side!

I kveld er kun seier godt nok hvis det skal bli tre poeng. Lykke til gutter, gjør oss stolte!