Kristofer Hæstad slutter i Vålerenga

En real bombe smalt i Vålerengamiljøet i dag. Det er nå kjent at Kristofer Hæstad gir seg i Vålerenga. Han er kjøpt ut av kontrakten, og spiller sin siste kamp mot Lyn.  

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball.no


Det er en diger overraskelse at han nå gir seg. 30-åringen er som kjent midt i en femårskontrakt med klubben, og han var en av de med høyest lønn i spillerstallen. Årets sesong har ikke vært all verden for Hæstad, og han har faktisk ikke vært på banen i ett eneste minutt i årets tippeliga.

Nå skiller altså Hæstad og Vålerenga lag. Vålerenga Fotball har allerede besluttet at cupkampen mot Lyn, onsdag 4. juni, blir avslutningskampen til Kristofer Hæstad.

Vi ønsker å takke vår gamle lagkaptein Kristofer for alt han har bidratt med for klubben vår på og utenfor banen. Innsats har vært varemerket hans, og spesielt i kampene mot fugla sto han fram som en god leder. Han skal bli huska som en spiller som blødde for drakta.

Undertegnede hadde gleden av å ha ham ved siden av seg på felt 228 i et av skadeavbrekkene hans, og det at han sto sammen med Klanen under kamp blir aldri glemt. Du er en fin fyr Kristofer!

Vålerenga frigjør naturligvis en del lønnsmidler ved dette, og det er en fin ting. Jeg kjenner likevel at dette er en sørgelig dag, og at jeg blir trist.

Lykke til videre Kristofer, her blir du aldri glemt!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.