Mobilisering til kampen mot Lyn

Neste kamp spilles onsdag 4. juni klokken 19:00. Det  er cupens tredje runde og vi møter vår byrival Lyn. I den forbindelse har vi en oppgave til deg,  en lett oppgave som er med på å redde Vålerenga fra konkurs. Moro blir det også.

Tekst: EspenB // foto: Line Svalastog


Vi har blitt frarøvet norges eneste ekte byderby i en årrekke. Etter at skiclubben gikk overende i 2009 har det vært lite med konkurranse fra egen by. Vi var innom Bislett og slo pappaguttene i cupen i 2012. Den kampen huskes best for blussing fra supportere på begge lag. Vålerenga fikk den desidert største bota selv om Preben og co kasta blussa sine etter egne ballgutter. Uhyre sært, men det er jo  NFF i et nøtteskall.

Nå skriver vi 2014 og vi skal igjen måle krefter med Lyn Kringsjå. Den kampen vinner vi, det er faktisk så enkelt. Imidlertid kjemper Vålerenga en annen kamp om dagen. Det er kampen mot konkursspøkelset, det samme spøkelset som velta skiklubben i 2009.

Det er her vi trenger din hjelp.

Du skal få med deg minst 2-3 stykker som ikke pleier å gå på Ullevaal denne dagen. Kjøp billetten til dem sjøl om du må. Kampen spilles på onsdag 4. juni klokka 19:00. Det er cup, så sesongkort gjelder ikke. Billettene koster 150 spenn på Vestbredden og billettpengene tilfaller Vålerenga. Om alle som pleier å gå på kamp tar med seg 2-3 stykker blir det ikke plass til alle. Vålerenga omsetter for godt over 3,5 millioner bare i billettinntekter om vi fyller Ullevaal den onsdagen. Det er midt i blinken for en klubb som kjemper for å overleve.

Altså: Du trenger bare å ta med deg 2-3 stykker på kamp, så tilfører du Vålerenga godt tiltrengte penger. Den utfordringa skal du ta! Lokk med fint vær, byderby og god gammeldags fotballstemning – så sees vi på stadion!

Onsdag 4. juni 19:00!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.