BØRST&BALL 2014: Datoen er satt

Enten du var på Børst & Ball i fjor eller bare har hørt om arrangementet, så vet du at når Klanen arrangerer festival så blir det en real fest av det. Derfor har vi bestemt oss for å gjenta bedriften. Sett av lørdag 23. august. Stedet blir det samme, GSF i Gamlebyen.

Tekst: Kjell Henning Thon

Borstogball-17

Oslos luneste festival.

Vi som arrangerer Børst & Ball har allerede fått noen band på kroken, og kan love mer av det samme som fjoråret bød på. Men ingen av bandene fra i fjor kommer tilbake til vår andre festival. Og vi har ikke lyst til å offentligjøre bandene riktig med en gang. Men du kan jo gjette. Det betyr at du kan begynne å lete blant fete band med tydelig oslofokus. Noen med kort fartstid i rocken, noen med lengre. Og noen med tydeligere Vålerenga-sympatier enn andre.

Denne gangen har vi bestemt oss for å gjøre det hele unna på en dag. Derfor blir det en heldagsgreie lørdag 23. august, dagen før vi skal ta imot Brann på Ullevaal. Vi begynner ikke billettsalget til festivalen før i slutten av juni. Men vil gjerne at du ikke er bortreist på dagen.

Les mer om Børst&Ball 2014 på Facebook. Si at du kommer, inviter dine venner!

Whalers

Whalers ga alt.

I fjor var det utsolgt på lørdagen med nær 1000 mennesker innom for å se Whalers (bildet), Raga Rockers, Valentinerne, Vålerenga Symfoniorkester, Riots og Carburetors. Vi satser på at det kommer like mange også i år. Velkommen skal du i hvert fall være.

I fjor klarte vi også å introdusere Frank Znort Quartet for et nytt publikum, og har en plan om å både overraske og gi dere det kjente og kjære i år igjen.

Sett av 23. august, lørdag.

Se her for å gjenoppleve minnene fra i fjor!

Comments are closed.