Gi peng ’a!

Det var endel ting som skurret med alle tall og forklaringer som kom på Valhall i går. Det viktigste er vel kommentarer fra medlemmene om hvorfor det ikke ringte en alarmbjelle i 2012 når driften hadde et underskudd på minus 22 millioner kroner ”før salg av spillere”.

Tekst: LasseL


”Ja, den burde jo ha gjort det” var svaret fra Åge Petter Christiansen. Hehe… he… eee….

Budsjettet for 2012 gikk i 10 millioner i pluss, siden andre mente at noen av våre gutter var verdt 40 millioner kroner. Jeg er ikke i tvil at noen av våre spillere er absolutt verdt den prisen, men på den andre siden, slik det laget presterer nå vil jeg ikke miste en spiller. Ok, kanskje Calvo.

pølsepapirPå toppen av nåværende krise kommer tvisten med Stabæk.

For de som skjønner slikt: Klubbene er uenige om hvorvidt opsjonspremien på fem millioner inngikk i eller kom i tillegg til den avtale kjøpesummen på inntil 15 millioner kroner.
For de som ikke skjønner seg på slikt: noen har rotet bort et pølsepapir med noe tall og betingelser på…
Hva som fascinerer meg mest med tvisten vi har med klubbæn fra Askær og Buræm er dette lånet på 2 millioner kroner. Et lån som vi lånte de når de hadde økonomiske problemer… Som vi ikke har fått tilbake… Siden vi ikke har økonomiske prob… Å faen!

Trøim skal doble hva ”Det er vi som er Vålenga”- kampanjen innbringer.

Jeg personlig ville gjerne sett noen fra styret øve iherdig på å treffe tverrliggeren fra midtsirkelsen, da de ikke bare syns det er strålende pauseunderholdning, men kan samtidig vinne en bil som kan selges og innkassere 200.000 til felleskassa. Spetalen har allerede donert en halv bil, som jeg håper Trøim må doble de også.

keep-calm-and-give-money-pleaseSå kommer det til oss. Deg og meg.

At vi skulle finne 5000 sjeler som gav 1000 kroner hver, var vel noe utopisk, men det finnes småbedrifter, enkeltmannforetak og lignende som kunne spytte inn litt mer.

For min del var det ganske enkelt; klubben gav meg og kompisene muligheten til å kjøpe sesongkort sammen og derfor få en lavere pris enn hva vi skulle ha betalt. La oss se på det som et slags lån (hvor noen har rotet bort et pølsepapir) og ulikt Stabæk, som jeg har betalt tilbake når klubben er i økonomisk krise.

Kompisen min har hatt kronerulling i kantinaen og en venninne har gått rundt til alle bedriftene i huset hun jobber i med bøsse, samt informert at hun kom tilbake neste uke, slik at de som ”ikke har noe penger akkurat nå” fikk muligheten igjen. Kjærlighet for klubben sin, det!

Det er altså lov å gi det man kan. Det er absolutt lov å gi så det svir. Det viktigste er at man bryr seg og faktisk gjør noe.

For vi kan alle gå på kamp, synge av full hals, kjefte på spillerne og klage i motgang, men tiden er inne for å stå opp på fattigkassen og selv ”blø for klubben” (gir de penger for bloddonasjon, forresten? Kan jo slå to fluer i en smekk…).

For å gjøre et historisk sitat ennå viktigere:
Spør ikke hva klubben i ditt hjerte kan gjøre for deg, men hva du kan gjøre for klubben i ditt hjerte
Lasse L

Link til lignende side:

http://gammel.klanen.no/blog/2014/04/innsamlingsaksjonen-det-er-vi-som-er-valenga-2014/

Gi penger her: viervalenga.no

detervisomervålenga

 

Comments are closed.