GENNERALSPONSORATET: Det er vi som er Vål’enga – 2014

Bakgrunnen er jævlig grei. Klubben når ikke budsjetterte inntekter på sponsorsida – markedet er tørt. Kort oppsummert – klubben må ha inn penger å drive videre på det nivået de har lagt seg på 2014. Alternativet er trist og alternativet er ikke noe alternativ.

Tekst: Christian Kjellsen, talsmann i Klanen

Detaljer rundt bakgrunn, framtid og fortid samt endelig eventuelle logo-løsning etc vil bli gitt av klubben førstkommende torsdag.

Det er kun detaljer!

Nå er tida inne for handling for oss som er litt over middels opptatt av Vålerenga fotball.

Vålerengas tilhengere og ikke minst  Klanen har vist fotball-Norge de siste 25 åra at innsamling og grasrotengasjement funker – og er en viktig mulighet når det kniper som værst. At andre klubber har lignende aksjoner er vel mer et symptom på hvor ille det står til med fotball-Norges økonomi enn nok en grunn til å komme med smålig kritikk av et velment initiativ for å redde klubbens økonomi. Ham-Kam gjør det, LSK gjør det og nå gjør vi det igjen også. Håper virkelig at alle klubbene når sine mål –  og med det sementerer budskapet og dermed viser den ekte drivkraften som ligger bak slike aksjoner.

Når det kniper er det faktisk grunnfjellet som står opp. Dette er en aksjon som betyr noe og som kun vil ha positive effekter på lang og kort sikt. Det har historien vist.

Utover dagen og kvelden søndag ble det klart for flere og flere at vi faktisk ”var der igjen”. Samholdet som før har redda klubben seig sakte inn sammen med seierspilsene på Bohemen og på Vertshuset:

”Slepp meg fram, jeg er genneral-sponsor” – en sjeldent hørt frase på dassen på Bohemen.

Kort oppsummert:  du er ikke skikkelig Vål’enga før du har opplevd å redde klubben et par ganger.  – Dette er ikke ment som drittslenging til de som er så heldige at de fortsatt er unge, pene og spreke, med håret i behold og ikke var med sist gang – men som en påminnelse om Vålerengas unike historie og samhold. Det er dette vi består og av dette vi kommer fra.

Min innstendige oppfordring til alle med hjertet i Vålerenga er følgende har du eller en du kjenner en tusenlapp eller to å avse – ja, da bør den gis til Vålerenga. Det haster faktisk og utfallet av en god og samlende aksjon er kun oppsider og faktisk historisk sett gull i cup eller serie ca to år etter.

To be continued, utvidet og oppdatert utover de nærmeste ukene.

Gi penger her: www.viervalenga.no

 

Kjellsen
Talsmann, Klanen.

detervisomervålengalang

Comments are closed.