MortenNsDagbok: Vinne mer nå? NEI TAKK

Vålerenga Fotball har nå vinni et par fotballkamper. I gamle dager (i fjor for eksempel), hadde jeg skrevet at vi er på en winning roll, at det er bare å komme på Ullevål, nå skjer det store ting, eller de er ihvertfall på gang og så videre. Det funker ikke. Så: HOLD DERE UNNA. EN EVENTUELL FREMGANG ER KUN FOR BLODFANSEN.

Det er godt slik det er nå, synes jeg. Vi i Klanen og andre som elsker Vålerenga får ha laget vårt for oss selv. Vanlig Oslo-publikum har holdt seg mer og mer unna, og nå – i behagelig fravær av skandaler – driter media i Vålerenga også.

Slik må dette fortsette. La oss ha Vålerenga for oss sjøl.

Jeg synes det er trist at klubben har satt ned billettprisene. Dette kan ene og alene bare føre til at kampene oversvømmes med folk som vil se Vålerenga. I år tar klubben 400 kr for at to voksne og to barn skal kunne gå på kamp i Bendit. Har du honnørrabatt kommer du inn for en hundrings hvor som helst. Har du sesongkort får du kjøpt kompisbillett for 150 spenn.

Ikke fortell dette til noen. Synes du Vålerenga har sportslig fremgang, hold kjeft om dette også.

For skulle vi vinne mot Sarpsborg i morra, så er vi antagelig på den jævlig utsatte pallplassen på tabellen også – takket være at vi har vært bedre enn de andre, scoret flere mål og så videre.

Ja, akkurat som vi skulle slå dem da, lissom.

Sarpsborg med Bojan, Samuel og Thomassen, som kommer rett fra kongeblått og skal sette sine respektive mål mot Vålerenga. Selvfølgelig. Det betyr at vi må score minst fire mål, og selv om vi nå har en spiss som nok antagelig scorer minst hattrick så skjønner jo alle at det blir jævlig moro… unnskyld: VANSKELIG.

Nei, la oss få ha fotballaget vårt i fred. Årets medaljer (som vi ikke får noen av) bør man i grunn være generalsponsor for å kunne få oppleve.

Med dette vil jeg avslutte med fraråde ALLE å støtte laget borte mot Sarpsborg i morgen, og ta i hvertfall ikke bussen sammen med meg, selv om det fortsatt er igjen ledige plasser, heldigvis.


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og er redaktør på Klanen.no, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok. Han er ikke medlem i Klanstyret lenger, til glede for flere eksterne store – og to interne små.

Comments are closed.