MortenNsDagbok: Hockeyfeber

Det er hockeyfeber i Oslo. Billettene rives unna til kveldens tredje finaleoppgjør, og halve Stavanger gikk rett på limpinnen da kollega Espen sa noen sannhetens ord i går. Det er herlig å være Vålerenga-supporter.

Vålerenga Hockey fulgte Oilers til døra søndag ettermiddag, og være veldig nære å få en fjerde periode i kisscam-hallen. Vi har startet finale-serien best, men tåler ikke et eneste lite hvileskjær hjemme på Jordal Amfi – da er oljesølet over oss.

Over oss (i klanen.no) er definitivt en rekke dritsure Oilers-fans, som synes gårsdagens «Oilers – griselaget uten ære» var et slag både over og under beltestedet. Det i seg selv viser at Espen har så inderlig rett i sin tekst når han skriver «Prøver du å snakke med dem står de og måper og ansiktet deres formes som et spørsmålstegn. De skjønner rett og slett ikke hva du mener.» Jeg ler meg skakk!

tinabettinaStor humor ligger imidlertid mellom linjene også fra andre. Jeg vil trekke frem tweeten gjengitt på bildet her som en personlig favoritt.

Fritt for å være Bettina!

Nåvel, nok om det.

Billetter til kveldens kamp kjøper du her. Eller i Sjappa, selvfølgelig.

Er du mindre interessert i ordkrig og fjas, og vil ha sport? Det er det ikke så mye å finne av på nettsidene om dagen. Men Vålerenga Hockeys egne hjemmesider bugner over av videoer og tekstmateriale, spesielt fra våre siste seiere hjemme på Jordal. Vi anbefaler derfor å velte seg i dette som oppvarming til i kveld, før du avslutter med billettkjøp.

vålerenga vertshus inside 2 -bisanUndertegnede gjør selvfølgelig alt dette. I tillegg har man jo tenkt seg innom hockeypub#1, Vålerenga Vertshus, før kampen i dag. Der har jeg tenkt å henge med min kollega og nyslåtte c-kjendis, snakke Oilers ned og VÅlerenga opp – slik vi pleier.

Jeg gleder meg. Det er herlig å være Vålerenga-supporter.

Vålerenga - Oilers 3 finalekamp


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og er redaktør på Klanen.no, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok. Han er ikke medlem i Klanstyret.

Comments are closed.