I morgen smeller det på Jordal!

Det er norsk ishockey sitt svar på El Clasico, det er vinn eller forsvinn, det er ryggen mot veggen og det er snart utsolgt på Jordal. Det er nå Vålerenga Hockey trenger din støtte. Vi skal vinne i morgen. 

Tekst: EspenB


I morgen er det alle norske hockeykamper sin mor som skal avvikles. Det blir ikke større enn dette. Semifinalene spilles best av syv og det står 3-3 etter at Storhamar har henta opp en overlegen ledelse der vi leda 3-0 etter de tre første kampene. Oppgjørene mot Oilers og Skauen blir flaue fiser i forhold til denne kampen.

I morgen er det viktig at gutta på isen står fram. Vil de løfte bøtte må kampen i morgen vinnes – så enkelt er det. Vi vil se taktisk kloke, disiplinerte spillere som klarer å holde huet kaldt. Spesielt gjelder det når vi skal avslutte på Storhamars mål. Scorer vi vinner vi. Keeper Søberg og backpara får rydde unna det som kommer andre veien. I morgen er det scoringer vi er ute etter. Da sikrer vi oss billett til NM-finalene, og så får vi se om det er Lillehammer eller Oilers som får æren av å møte oss.

Det er veldig viktig at du trøkker til på tribunen. Støtt laget med sang og leven. La oss vise slimet fra Hamar at det er vi som eier Jordal. Havner vi under i scoringsprotokollen synger du høyere enn før. Vær klar over at bønda kommer til hovedstaden i hopetall i morgen. Dette er julaften, bursdag og ett særdeles fordelaktig jordbruksoppgjør på en gang for dem. De har ikke annet enn et ordinært hockeylag og noen jenter som hiver håndball til hverandre der oppe.

Jeg minner om forrige gang vi hadde ryggen mot veggen. Da sto det om seriemesterskap og vi møtte Oilers i siste serierunde, der kun seier var godt nok. Vi smadra dem 7-1 på Jordal og kunne løfte trofeet som viser at vi er seriemester 2014. Det var fullsatt på tribunen og Jordalpublikummet sang oljesølet tilbake til Stavanger. Skal vi få bøtta hjem til Jordal i år (det er allerede laga plass i pokalskapet) må suksessen på isen og tribunen gjentas. Det skal vi klare!

Jeg har snakka med klubben nå i ettermiddag og det er nesten utsolgt på Jordal. Skal du på kamp er tida inne for å kjøpe billetter NÅ!

Møt opp i god tid før dropp 19:00 i morgen, full av selvsikkerhet og forakt. Vi har to kamper å vinne! En på isen og en på tribunen. Gi alt, så tar vi alt!

ALLE TIL JORDAL!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.