Lars Erik Lund gjør comeback

Vålerenga Hockey har måttet se seg om etter kreative løsninger etter Stefan Espelands skade. Løsningen har vært å ta inn igjen vår gamle kaptein Lars Erik Lund i varmen.

Tekst: MortenN

Vålerenga er midt i et hektisk og oppheta sluttspill i hockey, og det står nå 3-3 i kamper mellom iskrigerne og fienden fra Hamar. Dermed passet det usedvanlig dårlig at backen Stefan Espeland må stå over resten av sluttspillet med skade. – Espeland var i sitt livs form, så det er klart dette er kjedelig for oss, sier Espen «Shampo» Knutsen.

Siden overgangsvinduet er stengt for lengst har man måttet se etter løsningen i egne rekker. Svaret lå i vår gamle kaptein Lars Erik Lund. – Lisensen hans har hele tiden ligget hos oss, så det eneste som har manglet har vært å trekke på’n drakta, forklarer Shampo.

Vår gamle kaptein gleder seg til å kunne bidra for Vålerenga igjen. – Jeg var ikke i tvil da Shampo ringte. Klart jeg vil bidra for klubben i mitt hjerte.

Lund har holdt seg i form ved å trene hockey sammen med kompiser, deriblant Shampo selv. – Jeg er ikke i tvil om at han fortsatt har nivået inne, det viser han hver uke her på Jordal-isen.

39-åringen har fått drakt nummer 14, og er spilleklar til morgendagens semifinale-finale mot Storhamar på Jordal.

Comments are closed.