Årets drakter!

Her er årets drakter! Draktene er i salg i Sjappa fra 24/3.


Tekst: MortenN Foto: vif-fotball.no

Drakt1Draktene i år har samme utgangspunkt som VM-draktene Adidas leverer, men vi kan vel i all beskjedenhet si at draktleverandøren har hatt et langt hyggeligere utgangspunkt med fargene Vålerenga har…

Uansett – resultatet er bra. Draktene er enkel og rene, og uten unødvendige detaljer. Logoen kommer godt fram, og vi er tilbake til den blåfargen som har vært den vanlige de siste åra – den vi liker å kalle kongeblå.

Klanens talsmann, og meddesigner av fjorårets tredjedrakt Christian Kjellsen, sier følgende om bildene av drakta:

«Dette er fine og rene drakter. Klanen har ikke vært konkret med i dette, men de ønskene vi har hatt fra tidligere år er opprettholdt. Men hva faen er vitsen med den jålekraven? Tysk dilldall. Men den er selvsagt fortsatt den klart reneste og peneste i TL.

Den gode tradisjonen etter avslutningen av epoken med skandaledraktene fra slutten av 90-tallet er heldigvis opprettholdt. Det er vi veldig fornøyde med. Likeså er vi glade sponsorene i stor grad også innser nødvendigheten av dette og tilpasser seg hva gjelder fargebruk, rammer og en forståelse om at en kladd med plastikk i rare farger ikke er god reklame.»

Sjappa selger drakta fra 24/3, og prisen er 699.

Til høyre ser vi landslagsaktuelle Morten Berre i årets drakt, på et bilde tatt en stormfull aften på en stadion nær deg.

Husk sesongkort.

Les mer om årets drakter på Vålerenga Fotball hjemmesider.

Comments are closed.