Vålerenga Vertshus inviterer

I tillegg til å være verdens kanskje hyggeligste bydelspub med fantastisk bakgård. og et naturlig samlingssted før og etter hockeykamper på Jordal skjer det stadig noe på Vålerenga Vertshus. Se planen fremover her. 

Tekst: EspenB


Vålerenga Vertshus drar i gang konserter innimellom, og siden lokalet er relativt lite, får du fine og nære konsertopplevelser der artistene får en helt særegen kontakt med publikum. Om sommeren er det den hyggelige bakgården som utgjør en flott ramme rundt konsertene.

Unni Wilhelmsen spilte for fulle hus tre dager til ende i helgen som var, og Vålerenga Vertshus har mer på lager til deg.

Allerede i morgen kan du delta i feiring av irenes St. Patricksday og bandet Dùn Aengus sørger for å gi deg den herlige stemninga irene er så kjent for. Se opp for mye grønt denne kvelden, og kan hende en og annen overraskelse. Billetten koster 150 spenn og selges i baren på Vålerenga Vertshus. Bruk fredagen på Huset! Mer her: https://www.facebook.com/events/357622651045326/

5. april inviteres det til tippeligakickoff med representanter fra spillergruppa og konfransier er Espen Knutsen. Ragnar Strandbakke spiller kjente og kjære sanger fra  kl 20.  Selve kickoff er gratis, og du betaler 150 kr i cc for å høre Ragnar etterpå. Billetter til salgs i baren allerede nå. Mer her: https://www.facebook.com/events/269203046577856/

Videre er følgende konserter berammet:

26.4 The Phantoms i bakgården kl 18

13.6 Gratis Inngang i bakgården kl 18


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.