«Knepen» seier på Jordal

Vålerenga-Stjernen 9-0 Det var lekestue på Jordal i kveld og vi burde vunnet mer. Søberg holdt nullen til tross for to straffer i mot. I Norge er det rett og slett Vålerenga som er konger på isen. Ingen over, ingen ved siden.

Tekst:EspenB/foto: Anders Grydeland (grydis.no)

Det ble aldri spennende i dagens kamp. Vi gjør som vi vil, når vi vil. og når Søberg bestemmer seg for å stenge kassa blir det utklassing. 9-0 i en kamp der Stjernen får to straffer lar seg høre. Dagens VIF-gut ble selvsagt Søberg. Nå er det juleferie frem til 4. juledag og da tar Vålerenga i mot Oiler på Jordal. Et must for enhver hockeysjel i Norge.

God jul!

P.s. Grydis er dypt skuffa over at vi ikke tar ut keeper og går for tosiffra mot slutten av kampen.

Under  følger vårt livereferat.

3. periode

Kampen er over.

19:20 Måål! 9-0 til de blå/hvite. Målscorer var Jonas Knutsen. (Bräck, Cocozza)

17:13 MÅÅL! Hilt Jørgensen setter den viktige 8-0 scoringa. (McCucheon, Trygg)

13:56 MÅÅL! Vålerenga legger på til 7-0. Det blir litt hei og hå etter scoringa så Gunnarsson må sette seg. Det må også Stjernens Karlsson. Begge for roughing og utvisninga kvittes.  I tillegg får Knutsen 2 min.  Målscorer var Hilt Jørgensen (Gunnarsson, Sørvik)

12:03 2 min Stjernen. Trnavsky for tripping

10:24 Ask får 10 min personlig straff og Wennerstrøm bommer igjen på straffe.

10:34. Ny straffe til Stjernen.

09:57 Stjerne drar eget mål ut av stilling med Espeland på blank. Dommer mener det ikke er noe å dømme for. Underlig!

09:44 Vålerenga er fulltallig.

08:33 Sberg redder slevsagt straffa. Noe annet skulle tatt seg ut. Wennerstrøm var synderen som ikke evna å score.

08:33 Straffe til Stjernen!

07:45 2 min Vålerenga. Espeland for tripping.

06:22 MÅÅL! 6-0! Vålerenga herjer og setter lett inn nok en pinne. Det er R. Juell som setter den. (Gunnarsson, Csiszar)

05:25 MÅÅL! Vålerenga øker til 5-0. Målscorer er M. Ask (Espeland, Brooks)

05:00 Det er spilt 5 minutter av siste peroide og Stjernen har lite å by på. Vålerenga gjør som de vil uten å imponere noen.

02:13 Stjernen med en god sjanse, men Søberg redder. (selvsagt)

Dommer Eirik Hansen har sluppet pucken. Siste periode er en ren formalitet, men vi håper gutta trøkker til.

2. periode

Vålerenga er overlegne i midtperioden og leder komfortabelt 4-0. Dette blir lekende lett. Søberg kommer til å gå av banen med no en shutout om Vålerenga klarer å holde fokus. Skuddstatistikk 17-12.

18:25 2 min Vålerenga. S. Olden for interference.

18:21 Hilt Jørgensen med skudd. Bør sitte, men gjør det ikke.

Med 5 minutter igjen av perioden er det ingen som helst tvil om hvor poengene havner. Vålerenga er overlegne.

12:25 Stjernen tar time out.

12:25 MÅÅL! 4-o Gunnarsson(Juell,Berg)

12:04 MÅÅL!! Vålerenga øker til 3-0 . Penetratoren er Sørvik. (McCucheon,Trygg)

11:53 McCucheon alene med keeper men smeller pucken rett i snapphansken til keeper.

10:17 MÅÅL!! Vålerenga scorer i overtall. Det står 2-0 og det var Brendan Brooks. (Ask,Lindstrøm)  Vi spiller 4 mot 4.

10:01 2 min Stjernen. Nygård 2 min for interference.

09:49 2 min på Stjernen og Vålerenga Bräck igjen for interference og Stjernens Hermansson for tripping.

9:45 Dommer`n går på snørra. Selvsagt til stor forlystelse for de fremøtte.

08:11 Vålerenga med markant press nå. Vi bør ha scoring snart.

06:15: Vålerenga skyter fra utenfor blueline og keeper gir retur som treffer egen spiller. Holder på å gå inn. Ingen scoring.

05:10 Vålerenga er fulltallig og hadde også den største sjansen under utvisninga.

03:10 2 min Vålerenga. Bräck for interference.

Pucken er droppa!

1. periode

Første periode er over og Vålerenga er ikke helt oppe i ringa. Vi scorer på slutten av perioden men har endel å gå på aggressivitetsmessig. Alle ser at vi kommer til å vinne dette, men la oss avslutte med stil da. Det er tross alt snart jul.  Vi vil ha tosiffra! Skuddstatistikk 1. periode 12-8.

18:07 MÅÅÅÅL!!! 1-0 Vålerenga tar ledelsen i PP. Målscorer er D. Sørvik. (Ask, Juell)

2 min Stjernen. Avventende. En eller annen bonde setter seg. Viser seg at det er Pedersen.

14:00 Søberg med kjemperedning. 3 spillere alene med keeper, men Søberg redda lett!

Vi kan glede dere med at Mathias Trygg er tatt ut på landslagssamlinga i Sveits. Han er henta inn siden Bastiansen har blitt skada. Vålerenga har dermed 6 spillere i troppen.

10:30 Kjempesjanse til Vålerenga. Vi kapitaliserer dessverre ikke.

Haha! Stjernen kjører icing i eget overtall. Sterkt.

2 min Vålerenga. Bräck for tripping.

Spilt  7 min. Stjernen hadde ett par sjanser i de første minuttene. Nå er deVålerenga som kjører showet. Vi har dog ikke fått uttelling ennå.

4:19 Stjernen er fulltallig.

2:19 2 min Stjernen. Holding på Martin Bjørnsland

Kongen har på seg nisselue i dag. Du må nesten være her for å ta det inn over deg.

Pucken er droppet. Kom igjen Enga!

Dagens dommere er Eirik Hansen og Steven Richardson. Med seg har de linjemennene Fransen samt Thøger Andresen

Vi har lagt ut en fin-fin oppvarmingsartikkel på Klanen.no før i dag. Den kan du lese her.