Vålerenga Vertshus holder åpent julaften

I år som i fjor blir det mulig å tilbringe julaften på Vålerenga Vertshus. Om du ikke har noen å feire julaften med, eller er kontaktsøkende før eller etter julemiddagen er Vålerenga Vertshus stedet for deg.

Tekst: EspenB // foto: Ki Therese Smolic


Mal følgende bilde i hodet: Strømsveien etter mørkets frembrudd. Det har snødd 10-15 cm og gatelysa skinner så flott i all snøen nedover gata.Det er så det nesten er dagslys, så fint skinner det. Det er ren idyll og det er julaften. Høyt oppe i Strømsveien ligger et rødt hus. Det har inngang på hjørnet og ei lita trapp opp til inngangen.

Et lite skilt forkynner at her, her ligger Vålerenga Vertshus. Der de andre stedene stenger tidlig og folket går hjem stritter det røde vertshuset i mot. Du ser den varme lune stemninga lyse ut vinduene og du hører glad latter fra innsiden. Spora etter de som ler er fortsatt tydelige i snøen og du smiler. «Dette blir fint», tenker du og går inn døra. Kvelden er din, og du deler den med andre.

Det er et flott bilde du malte i hodet nå nettopp, og det kan skje. Så klart kan det skje. På julaften, i år. Hør bare her:

Det er flott å se at mange mennesker setter andre foran seg selv og sine på julaften. Det er heldigvis mange gode eksempler på det, for vi vet at altfor mange sitter alene den største kvelden av dem alle.

I år tar Mona og Ine ansvar på Vålerenga Vertshus og sørger for lun julestemning med god drikke, julemat og pakker.

Det serveres gratis julemat klokken 16:00 og åpningstiden julaften er som resten av jula 12:00 til 00:30. Det blir dermed anledning til å stikke innom i løpet av dagen også for de som spiser middag med familien og vil være mer selskapelige etterpå.

Dette er et flott tilbud jeg håper mange benytter seg av. La årets julaften bli spesiell på en litt annerledes måte.

Vertshuset har opprettet arrangement på Facebook, og du finner det her: Julaften på Vertshuset.

God jul! :-)


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.