Førjulstur til Tønsberg 5. desember.

Vertshusbussen gjentar suksessen fra turen til Stjernehallen på torsdag 5 desember. Den torsdagen står Tønsberg på programmet. Hockeyens svar på teskje-kjerringa, alt er så lite.

Tekst  & foto: EspenB


Vertshusbussen hadde en aldeles fantastisk tur til Stjernehallen på torsdag. Ryktene går om kaker og kos samt ymse underlige forfriskninger på turen. Vålerenga Hockey gjorde jobben og vant med samme sifre som forrige gang i Fredrikstad, da det ble 0-12. Denne gangen ble det riktignok 1-2 men det er samme sifre for null er som kjent ingenting.

Vålerenga spilte ikke spesielt godt, og det gjorde ikke Stjernen heller. Klanen sto derimot frem på en eksemplarisk måte, spesielt i tredje periode. De ble da også kåret til banens beste av opptil flere. Espen Normann – nettredaktør i Fredrikstad Blad – skrev på Twitter: «De eneste som leverer i Stjernehallen akkurat nå er @klanen De lager liv til terningkast 6 i 3. periode.»

Torsdag 5. desember går altså turen til Tønsberg. Da er Tønsberg Vikings motstander, og den hallen deres må være en severdighet. Jeg har ikke vært der, men den må være knøtt liten, og det er der sammenligninga med teskje-kjerringa kommer inn. De har et publikumsnitt på lusne 354 per kamp og det må ha med hallstørrelse å gjøre. Den hallen bør oppleves.

Vil du være med på gladtur med hockeyinteresserte går Vertshusbussen fra Vertshuset torsdag 5 desember kl 16:30 og returnerer etter kampen. Herligheta koster 200 kr tur/retur og det er bindende påmelding via SMS med navn og antall til 94169567, så Nina har kontroll på antall seter. Og vær ikke redd, vi skal minne deg på denne turen når den nærmer seg.

Om det er igjen plasser da..

Bli med på iskrigeras ferd mot seriegull og bøtte!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.